16 czerwca 2025LeszekSmieszek pisze: Nie miałem dużo z tym styczności, ale z tego co miałem, to donosowe przyjęcie nie ma żadnego sensu i oralnie śmiga o wiele lepiej. W klamę to takie chuj wie co, trochę ogłupienie, zero euforii, rzygać się chce i tylko gorzej przy dorzutkach, ale jak poszło dojapnie to całkiem inna bajka.
@zburzony
z cyklu "Nie wiem, ale się wypowiem"
Bombka 150-200mg i gdy czujesz ze wejdzie, to wtedy sniff 100-150mg, ktory idealnie sie zalozy
A jakie ilości ? Wszystko idzie na oko i na czuja czy donosowo czy iv. Normalnie mi się łeb zagotował nad ranem. Rozpłynął się
W sumie w sobotę przerobiłem 5 metaklefedronu, w niedzielę 5 klefedronu. Już wróciłem do rzeczywistości dziś, sam się dziwię zero zjeba nie gadam sam do siebie cały dzień, gęby nie wykrzywia mi. Nic tylko się truć polecam
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.