21 listopada 2024Pseudofarmaceuta pisze:
Wiem, że to forum dla narkomanów i nie jestem od tego, żeby umoralniać, ale odwyk i terapia uratowały wielu przed...
...Zgonem.
Nigdzie się nie spieszę z rzucaniem.
załatwiłem ostatnio e-reckę na te 2 op. Clonazepamum TZF i to one mnie tak ciągną... słabsze benzo jednak nie mają tej "szatańskiej" komponenty. co prawda biorę jedną tabletkę dziennie, góra, ale i tak trzeba to ograniczyć.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Gdzie pacjentowi się zapobiega.
Jego dolegliwość się uśmierza.
Dodatkowo czlowiek jest przebodzcowany, jeśli żyje w jakimś stresie. Automatycznie rodząc się w Polsce, dostrzegasz, życie w napięciu.
Zakładasz pancerze, dobre maniery i buty na obcasie. Zostaniesz zdobyta.
Jeśli nie masz koślawych nóg oraz kwadratowej mordy xD.
Zostaniesz dostrzeżona.
Boję się benzo.
Byłem już uzależniony od tylu rzeczy i tyle już rzuciłem, ale benzo obawiam się, że nie ogarnę.
Ostatni raz wziąłem xana 20 lat temu, łącznie z 5 razy w życiu.
Było po prostu za dobrze, miałem jakiś olej w głowie, żeby o tym stanie zapomnieć.
Po 20 latach lęku wiem, że ten spokój... Na wyciągnięcie ręki... Nie ogarnę tego.
Recepta miesiąc chyba ważna, 30 dni kuszenia.
Przetrwam to.
Nie mogę, nie chce romansować z benzo.
Bo zostaniesz na lodzie.
Niczym ja, w rozterce.
Co dziś spożyć benzo lub alkohol lub marry jane. Pierw zjem kanapkę.
ostatnio zacząłem trochę lecieć z BNZ, 2 op. Lorafenu 1 mg oraz 2 op. Clonazepamum TZF 2 mg znacznie pogłębiły tolerancję, bo stroniłem od dzielenia pigułek, ew. zdarzało mi się przekroić parę razy klona w pół, ale to nic nie zmienia. planuję trochę odpocząć od benzodiazepin i przejść później na doraźne rolki, tak jak zawsze.
abstrahując od powyższego, dzisiaj zdarzyło mi się właśnie zażyć 0,5 mg Xanaxu SR, który obowiązkowo rozgryzłem, na podorędziu mam drugie pół miligrama. powoli chyba zaczyna się wczytywać, mimo niskiej relatywnie dawki.
jaki macie stosunek do leków typu Xanax SR lub Zomiren SR? rozgryzanie pozwala złamać mechanizm sustained-release? dobry jest to patent dla mocno uzależnionych, bo mimo słabszej mocy po połknięciu, lek działa prawie cały dzień. ja jednak preferuję standardowe leki z tej grupy i jest to dla mnie udziwnienie. do schodzenia/taperowania na pewno przegrywa z rolkami, warto to podkreślić. dziwna formuła, acz godna przetestowania.
zobaczę jak będzie, przypomnę sobie chociaż ten środek.
pozdrawiam, przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Wyszedł siekacz, po naturalnej dawce, 0,35 odpłynąłem i zasnąłem.
Wszystko perfekcyjnie sie rozpuściło, mleczny eliksir. Starcza mi na prawie na rok, i chuj spokój w głowie.
Tylko niepokój, że ktoś wypatrzy buteleczkę, ale trzeba być wnikliwym i przeszukać.
Czy świadek może odmówić odpowiedzi na pytania w sprawie o narkotyki? Analiza art. 183 K.p.k.
Medyczna marihuana działa – polemika z tekstem OKO.press. Odpowiedź autora: dowody są słabe
Tajemnicza torba w lesie. W środku było blisko 700 gramów narkotyków
Blisko 700 gramów narkotyków było w torbie, zauważonej nieopodal leśnej drogi, przez strażników miejskich. Funkcjonariusze ujęli też i przekazali policji mężczyznę, który krążył wokół podrzuconej w lesie kontrabandy.
14-osobowa rodzina zatruła się marihuaną. Lekarz, który to odkrył, zdradza kulisy
- Objawy, które zgłaszali pacjenci, nie pasowały przede wszystkim czasowo do objawów zatrucia grzybami. To skłoniło mnie do rozszerzenia diagnostyki o narkotyki i dopalacze. Pomyślałem, że może ktoś zrobił rodzinie głupi kawał i dodał im czegoś do spożywanych pokarmów – relacjonuje w rozmowie z Onetem lekarz z SOR-u w Ostrowi Mazowieckiej, który odkrył, że 14-osobowa rodzina spod Zambrowa zatruła się marihuaną w Wigilię.
10 skutecznych sposobów na odstawienie marihuany – przewodnik krok po kroku
Marihuana, choć przez wielu postrzegana jako substancja rekreacyjna, może znacząco wpłynąć na codzienne funkcjonowanie. Regularne używanie zioła bywa sposobem na relaks lub ucieczkę od problemów, ale w dłuższej perspektywie może prowadzić do uzależnienia psychicznego, zmniejszonej produktywności, a nawet izolacji społecznej. Z czasem, nawyk palenia staje się coraz bardziej obciążający dla zdrowia fizycznego i psychicznego, wpływając na koncentrację, motywację oraz ogólną jakość życia.