wczorajPseudofarmaceuta pisze:
Wiem, że to forum dla narkomanów i nie jestem od tego, żeby umoralniać, ale odwyk i terapia uratowały wielu przed...
...Zgonem.
Nigdzie się nie spieszę z rzucaniem.
załatwiłem ostatnio e-reckę na te 2 op. Clonazepamum TZF i to one mnie tak ciągną... słabsze benzo jednak nie mają tej "szatańskiej" komponenty. co prawda biorę jedną tabletkę dziennie, góra, ale i tak trzeba to ograniczyć.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Gdzie pacjentowi się zapobiega.
Jego dolegliwość się uśmierza.
Dodatkowo czlowiek jest przebodzcowany, jeśli żyje w jakimś stresie. Automatycznie rodząc się w Polsce, dostrzegasz, życie w napięciu.
Zakładasz pancerze, dobre maniery i buty na obcasie. Zostaniesz zdobyta.
Jeśli nie masz koślawych nóg oraz kwadratowej mordy xD.
Zostaniesz dostrzeżona.
Boję się benzo.
Byłem już uzależniony od tylu rzeczy i tyle już rzuciłem, ale benzo obawiam się, że nie ogarnę.
Ostatni raz wziąłem xana 20 lat temu, łącznie z 5 razy w życiu.
Było po prostu za dobrze, miałem jakiś olej w głowie, żeby o tym stanie zapomnieć.
Po 20 latach lęku wiem, że ten spokój... Na wyciągnięcie ręki... Nie ogarnę tego.
Recepta miesiąc chyba ważna, 30 dni kuszenia.
Przetrwam to.
Nie mogę, nie chce romansować z benzo.
Bo zostaniesz na lodzie.
Niczym ja, w rozterce.
Co dziś spożyć benzo lub alkohol lub marry jane. Pierw zjem kanapkę.
Niemcy w obliczu "fentanylowej fali". Eksperci biją na alarm.
Narkotyki dzieci kupują na przerwie szkolnej. Ekspert: w Polsce hitem jest jedna substancja
Nowe Światło na Marihuanę: Badania potwierdzają jej rolę w walce z uzależnieniami.
UEFA wszczęła dochodzenie w sprawie sędziego, który mógł zażywać narkotyki podczas Euro w Niemczech
Unia Europejskich Związków Piłkarskich (UEFA) wszczęła dochodzenie w sprawie angielskiego sędziego Davida Coote'a, podejrzanego o zażywanie narkotyków.
Zmiany w mózgu u użytkowników marihuany mogą wynikać z innych czynników, twierdzą naukowcy
W miarę jak marihuana zyskuje popularność zarówno w celach medycznych, jak i rekreacyjnych, rośnie potrzeba zrozumienia jej długofalowego wpływu na zdrowie, szczególnie na strukturę i funkcje mózgu. Najnowsze badanie opublikowane w czasopiśmie BMJ Mental Health rzuca światło na tę kwestię, sugerując, że zmiany w mózgu związane z marihuaną mogą nie mieć charakteru przyczynowego. To odkrycie otwiera nowe wątpliwości dotyczące wpływu marihuany na zdrowie, które mogą być kluczowe dla dalszego kształtowania polityki zdrowotnej.
Międzynarodowa konferencja o marihuanie w Niemczech: Politycy omawiali zmiany w prawie
Spotkanie w Berlinie było kolejnym krokiem w serii międzynarodowych konsultacji zapoczątkowanych w 2022 r. przez Niemcy, Maltę, Luksemburg i Holandię. Każdy rok przynosi nowe doświadczenia i wyzwania, które kraje te wspólnie analizują. Tegoroczna konferencja zgromadziła nie tylko polityków, ale także ekspertów z Europejskiej Agencji ds. Narkotyków (EUDA), naukowców oraz przedstawicieli organizacji społecznych.