Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 365 / 103 / 0
Nie możesz dalej chlac, a jak acie telepie i nie masz nic pod ręką to dzwoń po karetkę
Lepiej trzymać nos w książkach niż w cudzych sprawach 📖
  • 989 / 237 / 0
Kto Ci broni? O pozwolenie pytasz? "Ale mogę chlać? Ale mogę?"

Dla pewności trzymaj się blisko łóżka, ale po takich dawkach nawet ja nigdy ataku nie dostałem, a na padaczkę choruję. 400mg trampka to max dawka która nie powoduje zwiększonego ryzyka drgawek. 600 - niewiele wyzsza.
godciuwaaaaap
  • / / 0
Przedwczoraj wieczorem zacząłem 5g 3cmc. prawie je skończyłem. na koniec wrzuciłem lorka 3mg i piwo. no i zaczęły się jazdy, obrazy mi się ruszają, przedmioty zza okna do mnie lecą (wszystko jak się czemuś przyjze pare sek). cienie wszędzie. jak robilem coś na kompie to w tym samym czasie w głowie jakaś kłótnia była. a do tego ja patrzę a chuja widzę %-D pogorszenie wzroku o w chuj, nie widzę miniaturek na yt a literki teraz raz tak raz tak.
mam wódkę, mam piwa, mam lorki. czy któryś z w/w pomoże coś?xD dzięki
to ogolbie nie pierwsza taka sytuacja i albo lorek taki jest albo mój organizm tak reaguje. bo zawsze jak zapodam jakaś linie po Lorafenie to w moment mam ruszanie obrazów, firanek itp itd
  • 4976 / 873 / 0
No lorazepam to właśnie taką dziwna benzodiazepina średnio nadająca się na zapodanie na zwalę po ketonach bo sam w sobie potrafi wywoływać takie problemy ze wzrokiem. Lepiej już go nie bierz, alko też nie pij po prostu przeczekaj i prześpij się i będzie dobrze.
  • 2 / / 0
Z góry przepraszam jeśli piszę posta w nieodpowiedni sposób/nieodpowiednim miiejscu ale nie mogłem ogarnąć jak inaczej.

Tolerancja - około 800g tramadolu, do tego schodzę z benzodiazepin drogą substytucji w dawkach 0.5 clonazepamu i 10 mg diazepamu. Jestem na tym codziennie od miesięcy, ale oczywiście nic po tym nie czuję.

Sytuacja: Około 19 wziłąem codzienną dawkę benzo (0.5mg clonazepamu i 10mg diazepamu) pomimo tego, że miałem w planach zarzucenie oxycodonu (robię to rzadko, ale jak już to pomijam tę dawkę). Wziłąłem 80 g Oxy około 21:30 i dorzuciłem jakieś 30 mg około 23. Dziwnie się czułem, nietypowo jak na oxy ale nie zwracałem za bardzo uwagi. Do tego (brawo ja) miałem niepokój i inne cyrki więc dorzuciłem 0.5 mg clonazepamu.

Kiedy oglądając film i przeglądając coś na telefonie zaczynałem sam z siebie zamykać oczy do momentu aż nie budził mnie np. spadający telefon. Mniej więcej wtedy uderzyło mnie, że przecież pomieszałem benzodiazpepiny z oxycodonem. Jedyne co przyszło mi do głowy to ogarnięcie się modafinilem - na razie wziąłem 100 mg i o ile dalej czuję przymulenie to jest o wiele lepiej, jakbym przytomność odzyskał. Oczywiście nie mam zamiaru się kłaść przez następne X godzin.

Podsumowując moje śmiertelnie niebezpieczne roztargnienie:, tutaj jest spis substancji na przypomnienie:
  • oxycodon - około 110mg
    clonazepam/diazepam - 0.5mg clonazepamu oraz 0.5 clonazepamu oraz 10mg diazepamu, na które mam tolerancję ze względu na odstawianie.
    Modafinil - 100 mg, brak tolerancji, wcześniej brałem tylko okazjonalnie na różne deadlines w robocie po 200mg
Czy ktoś może poradzić co jeszcze mogę zrobić? I ewentualnie jakie jest ryzyko, że się przekręcę?
  • 129 / 35 / 0
wzialem 800mg tramadolu wypile 3 puszki litrowe piwa faxe 10%% i teraz 4- mg rivotril roche dzwonic juz po kaaretke czy ten klon mi pomoze?
  • 506 / 109 / 0
ale coś się dzieje złego, jesteś w jakimś dłuższym ciągu? tolerancję raczej na wszystko masz, dawka żadnej substancji nie jest za duża, żebyś miał zasnąć na wieki, piszesz składnie, telepki na pewno nie dostaniesz, będzie dobrze
  • 129 / 35 / 0
juz jest dobrze
  • 10 / / 0
Witam jestem uzalezniony od klonazepamu od 14 lat ostatnio dawka to 16 mg na dobe,mojego lekarza nie ma do srody a mam tylko 3 tab czy wytrzymam na 2 mg na dzien czy cos sie stanie
  • 1 / / 0
Bede zyl, czy noga do ujebania? Zaczelo sie od czestych iniekcji w stopy, bo w lapy juz nie szlo. Kilka razy nie trafilem i wpuscilem duze ilosci mocno stezonego materialu pod skore (a bolu juz nie czulem, bo stracilem czucie..) W walentynki - ponad 2tyg temu - noga napuchla, stopa jak balon, typowy zakrzep, ale staralem sie oszczedzac, nie chodzic, i wydawalo mi sie ze sie goi. Spuscilem cala rope z krwia, bo zrobila sie wielka kulka, z cienka skora i ropa w srodku. Jednak dzisiaj doszlo do mnie, ze nie wyglada to najlepiej, mam dziure w nodze, pewnie jest martwa tkanka, chuj wie czy w jakis sposob nie bedzie oddzialowywac na reszte - lubie kurwa moja noge, wolalbym ja miec. Czy udac sie z tym do specjalisty? W walentynki stracilem prace, polecialem mocno, i od tamtej pory jestem ujebany we wlasnym malym zjebanym swiatku bez wyjscia, eh.
Pozdrawiam.

[ external image ]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.

Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów

Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.