Scalono | 909
Edit: Dodam tylko że mam sort z NL i samarka jest podpisana "F4 Ritalin".
Edit 2: Sory za post pod postem ale pomyliłem przycisk edytuj z odpowiedź, proszę o scalenie.
25 mg najpierw sucho w japie potem do godziny jest już normalna produktywna fenidatowa stymulacja.
Źródło nie do końca pewne czy legitne, tak więc proszę uważać z tą opinią. Ja też mam trochę dopaminę zjebaną, tak więc to może brać się z tego.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
16 czerwca 2022LittleQueenie pisze: 40 mg już łapią człowieka drgawki i ogólnie fenidatowe podkurwienie.
25 mg najpierw sucho w japie potem do godziny jest już normalna produktywna fenidatowa stymulacja.
Źródło nie do końca pewne czy legitne, tak więc proszę uważać z tą opinią. Ja też mam trochę dopaminę zjebaną, tak więc to może brać się z tego.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
07 marca 2022Inter trade 2 pisze: a zakład że jest w kraju Basków?
Gadanie, że nie ma preferują Ci którzy zajechali sobie dopaminę z jakichś tam powodów.
Czy nie dbając o siebie czy cpajac inne substancje.
Doprowadź się do stanu z najlepszego okresu w życiu i wrzuć to co krąży jako 4f-MPH.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).