Scalono | 909
Edit: Dodam tylko że mam sort z NL i samarka jest podpisana "F4 Ritalin".
Edit 2: Sory za post pod postem ale pomyliłem przycisk edytuj z odpowiedź, proszę o scalenie.
25 mg najpierw sucho w japie potem do godziny jest już normalna produktywna fenidatowa stymulacja.
Źródło nie do końca pewne czy legitne, tak więc proszę uważać z tą opinią. Ja też mam trochę dopaminę zjebaną, tak więc to może brać się z tego.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
16 czerwca 2022LittleQueenie pisze: 40 mg już łapią człowieka drgawki i ogólnie fenidatowe podkurwienie.
25 mg najpierw sucho w japie potem do godziny jest już normalna produktywna fenidatowa stymulacja.
Źródło nie do końca pewne czy legitne, tak więc proszę uważać z tą opinią. Ja też mam trochę dopaminę zjebaną, tak więc to może brać się z tego.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
07 marca 2022Inter trade 2 pisze: a zakład że jest w kraju Basków?
Gadanie, że nie ma preferują Ci którzy zajechali sobie dopaminę z jakichś tam powodów.
Czy nie dbając o siebie czy cpajac inne substancje.
Doprowadź się do stanu z najlepszego okresu w życiu i wrzuć to co krąży jako 4f-MPH.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.
ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki
Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.