Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 306 / 36 / 1
jakbyś nie był dzbanem to byś ogarnął że jak temat ma 186 stron i wszyscy chwalą substancję a na ciebie działa hujowo to wcisnęli ci jakieś nieaktywne gówno, a ty się prujesz na forum że substancja to syf
no ale czego wymagać od kogoś kto dorzuca fenidaty co 2 godziny
we were somewhere around Barstow
  • 341 / 104 / 2
@Stteetart może mnie źle zrozumiałeś. Chodziło mi o to że dorzutki robiłem co 2h, nie że w 2h wyćpałem 3 dawki. EPH waliłem z dorzutkami i zjazd też był czasem okrutny, ale nie był tak psychodeliczny i mindfuckowy jak po 4F-MPH. Po EPH był głównie smutek i deprecha, a po 4F-MPH jakby mi się psychodelik właśnie ładował.
  • 9400 / 1838 / 2
16 kwietnia 2021izopropylofenidat pisze:
Po EPH był głównie smutek i deprecha
U mnie to była depresja i nerwica. Tylko ja miałem EPH w formie szkła. To było z 6-7 lat temu i poszło zdecydowanie za dużo.

Druga rzecz - swoje też robią lata. Zjazdy - o ile nie zadbasz o podstawy - będą coraz gorszej. Jeśli będzie odwodniony, wyprany z potasu zhipoglikemizowany będzie sobie to kompensować.
W przypadku braku sodu czy potasu katastrofa będzie się odwlekać w czasie, bo organizm posiada kilka mechanizmów które pomogą mu przetrwać.
Możesz sobie latać na lżejszych spidach ale to zmieni tylko tyle, że z czasem coraz słabszy stim będzie działać coraz gorzej.

Jeśli kilkuset użytkowników danej substancji mówi, że jest ona ok a Ty i jakiś niewielki odsetek twierdzi, że to gówno to trzeba się zastanowić kto ma rację 🤔
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 341 / 104 / 2
@Stteetart spoko, dałeś mi do myślenia i może faktycznie źle do tego podszedłem. Ta substancja najwyraźniej nie jest zbyt elastyczna ani przebaczająca. Sort był raczej ok, od dobrego vendora. Jak będę miał okazje to spróbuje jeszcze raz
  • 276 / 17 / 0
Tutaj jest dobra zasada "Less is more". Dawkowanie powinno być jednorazowe i w przedziale 5-8mg
No i zależy czego się oczekuje od tego + bagaż doświadczeń, ktoś kto głównie używał RA będzie narzekać na ten inhibitor
  • 285 / 2 / 0
29 marca 2021kofel pisze:
Czy to wychodzi w jakichkolwiek testach? Bo jestem na metadonie i nie chcę przypału, a fajnie się bawię z 4f-MPH. :D
No bo to w sumie fenidat, ni to amfetamina ni to kokaina ni to cokolwiek innego. Więc pytam kogoś mądrzejszego. Wychodzi? Czy nie? Bo w sumie to pochodna leku, więc może normalnie nie robią i wcześniej nie było narkotyków z tej grupy. To jak jest?
Jak będziesz miał, kolego, info czarno-na-białym to napisz tu, proszę. Wydaję mi się, iż jest tu pare osób którym się ta wiedza przyda :D
  • 86 / 13 / 0
Powtarzam: Na rynku nie ma 4f-MPH. A wy dalej dyskutujecie, ręce opadają. I szkalujecie substancję na której przeżyłem najlepszy okres w życiu. %-D
  • 276 / 17 / 0
Skąd wiesz że nie ma? Kupiłeś i dałeś do testów czy mamy wierzyć anegdotycznemu dowodowi w postaci twoich słów xD?
  • 9400 / 1838 / 2
02 maja 2021mustafaq pisze:
Powtarzam: Na rynku nie ma 4f-MPH. A wy dalej dyskutujecie, ręce opadają. I szkalujecie substancję na której przeżyłem najlepszy okres w życiu. %-D
Skąd ta pewność ?
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 161 / 5 / 0
Witam zamowilem to w tabsach mam adhd biore 80 mg MPH cr/d i klepie tak ze poznawczo troche mnie usprawnia i daje rush na 1,5h po 1,5h jest zjazd psychiczny mysle ze pod kazdym wzgledem by klepalo lepiej jakbym obnizyl tolerle i dkuzej idzie do mnie ten wynalazek 15mg pellet czego sie spodziewać? Da sie po tym uczyc robic cos konstruktywnego lepiej myslec i jest lepsza pamiec

Scalono | 909

mixowal ktos z MPH?

Scalono x2 | 909

sa takie jaszczurowate cukierki z tym zjadlem 30mg pomimo ze mam tolerke duza na MPH działanie na granicy placebo
ODPOWIEDZ
Newsy
Prezes giganta zamieszany w narkotykową aferę. Myślał, że to legalne

Takeshi Niinami — prezes koncernu Suntory Holdings, słynącego z produkcji napojów alkoholowych, m.in. whisky — zrezygnował 1 września ze swojego stanowiska. Ten jeden z najbardziej znanych japońskich liderów biznesu podjął taką decyzję po tym, jak policja wszczęła związane z nim śledztwo w sprawie narkotyków — informuje Agencja Reutera.

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.