Co kto lubi. Benzo mają to do siebie, że każdemu przypasuje co innego
12 maja 2021hammerzeit pisze: Z doświadczenia mogę powiedzieć, że jeśli ktoś brał dłuższy czas bez żadnego powodu typu lęki itp. tylko typowo żeby sobie poćpać to bywa, że odstawienie nie jest bardzo, albo prawie wcale bolesne. Gorzej jak bierze się w celach leczniczych (nawet mniej/krócej) i potem mimo ustania objawów próbuje odstawić.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Ale profil działania doskonały
Ostatecznie stwierdzam, że to moje ulubione jest jak podwawelska.
07 sierpnia 2021przodownik pisze: ja po detoksie i trafieniu do szpitala dostałem Relanium pod postacią zastrzyku domięśniowego po długiej przerwie od tej grupy leków na SORZe i byłem pod wrażeniem mocnego działania tejże benzodiazepiny. ma ona potencjał, mimo wyważonego działania.
08 sierpnia 2021niewiemczyistnieje pisze: bardzo oszczędzam rele, bo wiem,że nie jedno mnie czzeka,, ale z mojego osobistego doświadczzenia lepszy diazepam niż alpra
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.