Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Póki co nie zdecydowałem się na nie, ale tylko ze względu na ich cenę przy stuprocentowej odpłatności.
Bo skoro takie świetne na depresje, to powinni przepisywać.
Chodzi mi o to aby klon się nie przebił i nie zabrał euforii z Tramalu ?
Ostatnio miałem padaczkę po 300mg...
Dziś zjadłem 450mg tramca i 3mg klona, chyba za dużo klona co nie ? Bo bardziej czuje ujebke benzodiazepinową... Czyli łatwo można stracić towar Tramalu...
@hyperrealowicz/polymerase/ ja po przerwie stosowałem 2-4mg bo nie lubiłem tego pobudzenia z noradrenaliny.
Wszystko indywidualnie.
Metodą prób i błędów próbować pod siebie dopasować.
Jak plastry powodują zero skręta to warto wyłożyć kasę niż się męczyć.
Jak ktoś schodzi z 200-400mg to chuj nie skręt ale 1000+ i długi ciąg to można wypróbować.
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
29 marca 2021polymerase pisze: Ile wy w końcu dajecie np. klona jako zabezpieczenie do hmm no 300-450mg tramca ?
Chodzi mi o to aby klon się nie przebił i nie zabrał euforii z Tramalu ?
Ostatnio miałem padaczkę po 300mg...
Dziś zjadłem 450mg tramca i 3mg klona, chyba za dużo klona co nie ? Bo bardziej czuje ujebke benzodiazepinową... Czyli łatwo można stracić towar Tramalu...
Za dużo - do takiej ilości 1mg wystarczy. 3mg to tracisz aktywizację na rzecz nieogaru i sedacji
@Arabella841
się znamy z Tramalem ok 3 lat plus/minus i nigdy mi blisko do padaczki nie było a miałem kilka momentów że przegiąłem z tym w sensie przedawkowałem. Ale to mi wtedy bardziej stan po DXM przypominało niż coś typu "umieram , ratunku"
do 300- 400 mg to ja nigdy benzo nie dobierałem w celach przeciwdrgawkowych . Przez 3 lata maks kilkanaście wyskoków 500-1000. Wtedy diazepam 5 mg.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
Rekordowe przejęcie kokainy. Narkotyki ukryte w soli
Hiszpańska policja przechwyciła na Atlantyku kontenerowiec z ładunkiem 9994 kilogramów kokainy ukrytej w soli. To rekordowa ilość przejęta na morzach. Operacja zorganizowana przez służby z kilku krajów zaowocowała także aresztowaniem 13 osób.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.