Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 633 / 154 / 0
To jest doświadczony Użytkownik w dziedzinie, jeśli pomagają przy Jego dawnych dawkach, to warto dać tym plastrom szansę.
Póki co nie zdecydowałem się na nie, ale tylko ze względu na ich cenę przy stuprocentowej odpłatności.
  • 904 / 184 / 0
To rozumiem przy długim wjebaniu i dawkach przekraczających terpeutyczne i max.dawki dobowe? Mnie nie dziwi, że na różnych zagramanicznych forach ludzie biorą to w dawkach 200-400mg dla efektu antydepresyjnego, SSRI/SNRI to jest hit or miss plus cała gama skutków ubocznych plus rozkręcanie. Tutaj opio redukuje te symptomy i efekt antydepresyjny jest natychmiastowy. Jak sie nie robi wyskoków to tolerka stoi. Porycie flaków? Nie doświadczam, leci lekkie śniadanko dopiero dawka i suple na wątrobę plus zero piwkowania. W dwa tygodnie niemal odstawiłem 3.5miesieczny ciag na baklo w dawkach 75mg a tramal zniôsł większość objawów psychicznych, przede wszystkim te turbodepresję po gaba meds. Wiem, że to wjebanie w kolejną substancję i to też trzeba odstawić no ale
  • 319 / 42 / 0
A przepisują to w ogóle nawet off-label na depresję?
Bo skoro takie świetne na depresje, to powinni przepisywać.
  • 3406 / 534 / 0
Ile wy w końcu dajecie np. klona jako zabezpieczenie do hmm no 300-450mg tramca ?

Chodzi mi o to aby klon się nie przebił i nie zabrał euforii z Tramalu ?

Ostatnio miałem padaczkę po 300mg...

Dziś zjadłem 450mg tramca i 3mg klona, chyba za dużo klona co nie ? Bo bardziej czuje ujebke benzodiazepinową... Czyli łatwo można stracić towar Tramalu...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 402 / 69 / 0
@hyperrealowicz/motq/ Nie jest to lek wpisany jako antydepresant. To co @BladziuchnyStrach pisał albo jak jesteś ciężkim przypadkiem po wypróbowaniu wszystkich antydepresant ów-jak nic nie działa idzie się z lekarzem dogadać.

@hyperrealowicz/polymerase/ ja po przerwie stosowałem 2-4mg bo nie lubiłem tego pobudzenia z noradrenaliny.
Wszystko indywidualnie.
Metodą prób i błędów próbować pod siebie dopasować.

Jak plastry powodują zero skręta to warto wyłożyć kasę niż się męczyć.
Jak ktoś schodzi z 200-400mg to chuj nie skręt ale 1000+ i długi ciąg to można wypróbować.
Ostatnio zmieniony 29 marca 2021 przez szakalcpak, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 867 / 253 / 0
Jaka była najmniejsza dawka, po której dostaliście padaczki?
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 28 / / 0
Ile dziennie mogę wziąść pregabaliny, na skręta po Tramalu,a gabapentin coś pomoże też?
  • 2392 / 655 / 0
29 marca 2021polymerase pisze:
Ile wy w końcu dajecie np. klona jako zabezpieczenie do hmm no 300-450mg tramca ?

Chodzi mi o to aby klon się nie przebił i nie zabrał euforii z Tramalu ?

Ostatnio miałem padaczkę po 300mg...

Dziś zjadłem 450mg tramca i 3mg klona, chyba za dużo klona co nie ? Bo bardziej czuje ujebke benzodiazepinową... Czyli łatwo można stracić towar Tramalu...

Za dużo - do takiej ilości 1mg wystarczy. 3mg to tracisz aktywizację na rzecz nieogaru i sedacji

@Arabella841

się znamy z Tramalem ok 3 lat plus/minus i nigdy mi blisko do padaczki nie było a miałem kilka momentów że przegiąłem z tym w sensie przedawkowałem. Ale to mi wtedy bardziej stan po DXM przypominało niż coś typu "umieram , ratunku"
  • 262 / 100 / 0
@UP
do 300- 400 mg to ja nigdy benzo nie dobierałem w celach przeciwdrgawkowych . Przez 3 lata maks kilkanaście wyskoków 500-1000. Wtedy diazepam 5 mg.
  • 633 / 154 / 0
@polymerase Jedynka klona to taki max, który mooooże nie zabije większości fazy. Dużo przyjemniej by było na rolkach, bo klon jest za silny.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.

Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.