Proste że CT i tyle.
@TimToMit
Wiesz co - jesli nie chcesz dostać skręta i probujesz zmniejszać dawki to regula jest taka - codziennie ucinasz 10% dawki. Zeby nic nie poczuc powinieneś parę dni jeszcze lekko zmniejszyć.
A u mnie calkiem niezle ida te przerwy choc ciagle biorę.
Udalo mi się ograniczyć ćpanie i nie biorę codziennie, to już duża zmiana. Nawet doszlo do tego, ze dzien w ktorym nie biorę czuję się świetnie, mam humor, mogę robic normalne czynnosci i wręcz nie myslę o opio!
Jednak te przerwy są ciągle za krotkie i ciągle czuję minimalne pozostalości skręta. Sprobuję dorzucac po 6-8h do kazdej przerwy. Na raty, ale idzie nawet dobrze.
Scalono/wildwolf
Coraz lepiej na trzezwo, skręta zero, ciśnień brak. Od swiąt tylko jedna wpadka, ze wziąłem dzien po dniu.
Ps. czemu w szpitalu ma detoksie nie daja kroplowek ?
W szpitalu nie robią wielu rzeczy. Odpowiedz jest zawsze taka sama - to kosztuje. Na prywatnym detoksie kroplówki podaje się zawsze i to w ogromnych ilościach. Z głównego powodu - łatwiej jest oczyścić nerkom i wątrobie rzadką krew, a nie taką zagęszczoną. Dodatkowo mózg zdecydowanie źle pracuje gdy pacjent jest odwodniony - inne organy także.
Co do śmiertelnej dawki płynów, to pomijając szczególnie rzadkie choroby (np serca lub nerek), to jeżeli jest to PWE lub NaCL to musiałbyś podać z 10 litrów i jeszcze bym wtedy nie podstawił kasy że uśmiercisz. Wszak płyny podaje się powoli a w międzyczasie człowiek sam usuwa nadmiar wody z organizmu. Osobom które na stałe leżą u mnie na oddziale podajemy od 3-6 litrów płynów dziennie (w zależności od wagi pacjenta, temperatury na oddziale i innych czynników, np rodzaju podawanych leków)
Także bez obawy. 2, czy 3 butelki PWE lub soli na pewno nie są szkodliwe i nie doprowadzą do zabicia.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Był tak pochłonięty segregacją narkotyków, że nie zauważył policjantów
Stołeczni policjanci zatrzymali dwóch mężczyzn, przy których znaleźli znaczne ilości narkotyków. Były to: heroina, kokaina, mefedron, amfetamina oraz marihuana.