Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
16 kwietnia 2019Hexe pisze: Ale ja nie chcę. A na M rzadko kiedy wydaję, ostatnimi czasy od miesiąca co najmniej jadę na H. Ekonomiczniej. Choć i tak śmiechu to warte. Na program pewnie bym się nie dostała, bo nie odbębniłam stu detoksów szpitalnych, które nie dały efektu dłuższego, niż jakiś tam określony przez nich czas.
Dostanie się na program wcale nie jest trudne, w Warszawie jest 5 programów z nieco różną ofertą. Z których polecić mogę 'Nowowiejską' lub 'Dzielną' (na Dzielnej jest większa biurokracja i formalizm przez co proces dostania trwa nieco dłużej, czesto trzeba czekać na wizytę u lekarza, są listy, zapisy kolejki bywa to nieco upierdliwe ale nie jest powodem by rezygnować. Najlepiej - Góogle it for all detalis and contact!.,Zreszta na praktycznie kazdy program, jesli chcesz sama sobie pomóc, zapisanie się ma sens. Unikałbym tylko tego na Kijowskiej, ze wzgledu na patologie które maja tam miejsce a o ktôrych bylo ostatnio głośno.
--------------------
26 grudnia 2005rydzu pisze: [ external image ]
(5α,6α)-7,8-didehydro-4,5-epoksy-17-metylmorfinan-3,6-diol
http://pl.wikipedia.org/wiki/Morfina
Wbijał ktoś sobie już morfine w żyłe?? Jeśli tak to jestem ciekaw czy ma jakieś działanie psychodeliczne???
Mam dostęp do ampułek z morfina, ale nie wiem czy warto inwestowac kase, ponieważ słyszałałem o tym tylko tyle że jest bardzo silny lek przeciwbólowy.
Polecam zacząć wiecej czytać, zwiększy to zasób i zrozumienie słów. Działanie psychodeliczne nie jest tożsame z psychoaktywnym. Zresztą wszystkie odpowiedzi na twoje pytania już padły na tym forum jak i obecne są w wyszukiwarce, sporo w języku angielskim - anglojęzyczny internet nie kest tak cenzurowany jak polski.
Scalono. taurinnn
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.