Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
http://pl.wikipedia.org/wiki/Morfina
Wbijał ktoś sobie już morfine w żyłe?? Jeśli tak to jestem ciekaw czy ma jakieś działanie psychodeliczne???
Mam dostęp do ampułek z morfina, ale nie wiem czy warto inwestowac kase, ponieważ słyszałałem o tym tylko tyle że jest bardzo silny lek przeciwbólowy.
tlen: sioolyoo@tlen.pl
sioolyoo@yahoo.com
www.hemplobby.info
www.hyperreal.info
Wiem tylko tyle że można sobie zapodać w kanał.
czyli sie da.. heh tylko z morfina jest taki myk ze dosyc slabo wchlania sie z przwodu pokarmowego i chyba cos 70-100mg to odpowiednia dawka...
rydzu pisze: Wbijał ktoś sobie już morfine w żyłe?? Jeśli tak to jestem ciekaw czy ma jakieś działanie psychodeliczne???
brk pisze: Ale z tego co widze doustnie sie nie oplaca a za zyle dziekuje i mam dylemat co z tym zrobic ? ;p
Ja mam bardzo wrażliwe receptory i wystarczy mi 60mg morfiny (nawet retard) podanej doustnie, aby przez kilka godzin skręcać się z rozkoszy.
Ale pamiętaj że opiaty zazwyczaj nie działają za pierwszym razem, trzeba sobie wyrobić receptory najpierw.
Ale jeśli nie chcesz walić po kablach a zjedzenie tego uważasz za marnotrastwo to pozostaje podanie doodbytnicze :) Szybciej wchodzi, a przede wszystkim więcej wchodzi niż po podaniu doustnym.
Wycięto zamiary handlowe — CATCHaFALL
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.