Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
16 kwietnia 2019Hexe pisze: Ale ja nie chcę. A na M rzadko kiedy wydaję, ostatnimi czasy od miesiąca co najmniej jadę na H. Ekonomiczniej. Choć i tak śmiechu to warte. Na program pewnie bym się nie dostała, bo nie odbębniłam stu detoksów szpitalnych, które nie dały efektu dłuższego, niż jakiś tam określony przez nich czas.
Dostanie się na program wcale nie jest trudne, w Warszawie jest 5 programów z nieco różną ofertą. Z których polecić mogę 'Nowowiejską' lub 'Dzielną' (na Dzielnej jest większa biurokracja i formalizm przez co proces dostania trwa nieco dłużej, czesto trzeba czekać na wizytę u lekarza, są listy, zapisy kolejki bywa to nieco upierdliwe ale nie jest powodem by rezygnować. Najlepiej - Góogle it for all detalis and contact!.,Zreszta na praktycznie kazdy program, jesli chcesz sama sobie pomóc, zapisanie się ma sens. Unikałbym tylko tego na Kijowskiej, ze wzgledu na patologie które maja tam miejsce a o ktôrych bylo ostatnio głośno.
--------------------
26 grudnia 2005rydzu pisze: [ external image ]
(5α,6α)-7,8-didehydro-4,5-epoksy-17-metylmorfinan-3,6-diol
http://pl.wikipedia.org/wiki/Morfina
Wbijał ktoś sobie już morfine w żyłe?? Jeśli tak to jestem ciekaw czy ma jakieś działanie psychodeliczne???
Mam dostęp do ampułek z morfina, ale nie wiem czy warto inwestowac kase, ponieważ słyszałałem o tym tylko tyle że jest bardzo silny lek przeciwbólowy.
Polecam zacząć wiecej czytać, zwiększy to zasób i zrozumienie słów. Działanie psychodeliczne nie jest tożsame z psychoaktywnym. Zresztą wszystkie odpowiedzi na twoje pytania już padły na tym forum jak i obecne są w wyszukiwarce, sporo w języku angielskim - anglojęzyczny internet nie kest tak cenzurowany jak polski.
Scalono. taurinnn
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Nah, we were just doing each other
We were side by side like everyday
Didn't care if we ruined each other[/color][/b]
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Funkcjonariusze zagarnęli ponad 60 kg narkotyków
Ponad 60 kg narkotyków - marihuany, kokainy i haszyszu, a także przedmioty przypominające broń, amunicję i ponad 16 tysięcy sztuk papierosów bez polskich znaków akcyzowych, nie trafi na rynek. To efekt intensywnej pracy policjantów z Wydziału Dochodzeniowo-Śledczego, dw. z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Rzeszowie, których wspierali funkcjonariusze KAS i CBŚP. Śledztwo w sprawie wewnątrzwspólnotowego obrotu narkotykami nadzorowane jest przez Prokuraturę Okręgową w Rzeszowie. Czarnorynkowa wartość zabezpieczonych substancji to ponad 3 miliony złotych.
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.