Coś podziałało, albo to było maksymalnie 20% tego, co dnia pierwszego.
Podobna sytuacja tydzień po tygodniu, ale dawka była zwiększona o jakieś 2/3 - wtedy działało jakbym to określił na 75%.
Niestety dokładnych dawek nie jestem w stanie określić, jakie brałem, bo to był wypracowany własny sposób dawkowania, a waga nie ogarnia takich małych ilości, w dodatku w prochu.. :(
Szczerze to szkoda materiału, najprawdopodobniej rozczarujesz się, lepiej byłoby odczekać te 2-3 tygodnie.
09 marca 2019Pan Dejott pisze: Dokładnie, wielkie dzięki dla was. Reansumujac serotonina powinna sie w większej części zrehabilitować po 10dniach? Jeśli po upływie tego czasu, podbiłbym dawkę do 120mg to trip będzie równie ciekawy i mistyczny jak poprzedni na wyzerowanej tolerce, mam racje?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.