Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
Uszanowanko takie pytanko dla doświadczonych kolegów psycho-nautów. Załóżmy czysto teoretycznie że jutro zarzucę homita 60mg to czy dzień po jest szansa na kontynuacje tripa? Zakładając że zwiększę niewielko dawkę ??
  • 1610 / 55 / 0
Strzelam, ze jesli po tygodniu trzeba zwiekszac dawke dwukrotnie, to na nastepny dzień nie potripujesz wcale zwlaszcza po takiej dawce.. Chyba ze wezniesz nw z 300
  • 308 / 17 / 0
Po 60mg to nie wiem, natomiast jeśli zjesz ~30/40, to następnego dnia jak zjesz trochę więcej to klepnie.
  • 1610 / 55 / 0
Tylko spodziewałbym się uboższego spektrum efektow
  • 11 / 1 / 0
Dokładnie, wielkie dzięki dla was. Reansumujac serotonina powinna sie w większej części zrehabilitować po 10dniach? Jeśli po upływie tego czasu, podbiłbym dawkę do 120mg to trip będzie równie ciekawy i mistyczny jak poprzedni na wyzerowanej tolerce, mam racje?
  • 446 / 94 / 0
Próbowałem kiedyś dzień po dniu. Pierwszego dnia zakładam, że to była dawka 25-30mg. Drugiego około 2 razy tyle.
Coś podziałało, albo to było maksymalnie 20% tego, co dnia pierwszego.

Podobna sytuacja tydzień po tygodniu, ale dawka była zwiększona o jakieś 2/3 - wtedy działało jakbym to określił na 75%.

Niestety dokładnych dawek nie jestem w stanie określić, jakie brałem, bo to był wypracowany własny sposób dawkowania, a waga nie ogarnia takich małych ilości, w dodatku w prochu.. :(

Szczerze to szkoda materiału, najprawdopodobniej rozczarujesz się, lepiej byłoby odczekać te 2-3 tygodnie.
  • 308 / 17 / 0
09 marca 2019Pan Dejott pisze:
Dokładnie, wielkie dzięki dla was. Reansumujac serotonina powinna sie w większej części zrehabilitować po 10dniach? Jeśli po upływie tego czasu, podbiłbym dawkę do 120mg to trip będzie równie ciekawy i mistyczny jak poprzedni na wyzerowanej tolerce, mam racje?
Będzie fajnie. 4-ho-mipt to nie kwas, nie wysyca tak serotoniny.
  • 2104 / 466 / 37
Z moich doświadczeń wynika, że po tygodniu przerwy x mg miprocyny zadziała tak samo jak tydzień wcześniej. Ja też zwykle mixuję z DXM, wtedy myślę że nawet po 3-4 dniach by zadziałała miprocyna normalnie. Ale oczywiście nie polecam walenia DXM co 3 dni, mix DXM>homipt daje trochę po dupie pikawie, więc jeśli ktoś ma problemy z sercem to niech najpierw bierze mipro, a na afterglow DXM. Choć szczerze mówiąc odwrotna kolejność to duuuuużo lepszy mix imo.
Lubisz koks?
  • 11 / 1 / 0
Drodzy szamani, czy ktoś może mi przybliżyć efekt działania mixu DXM & 4-ho-mipt ?
  • 2104 / 466 / 37
Jak dla mnie jest to dysocjacyjna podróż przez kosmos, na którą nakładasz psychodeliczno - fraktalowe okulary z miprocyny. Niesamowite CEVy, dużo bardziej realistyczne niż po samej tryptaminie, ale też wyraźnie tryptaminowe i, w przeciwieństwie do CEVów po samym mipcie wypełniające całe pole widzenia, tak jak po DXM. OEVy też super, wirujące i psychodelicznie, ale nie przypominające żadnych psychodelicznych OEVów solo. Mentalnie jest po prostu pięknie. Muzyka brzmi super. Ciężko opisać po prostu jak fajny jest ten mix, najlepiej samemu spróbować :)
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu

Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.