Edit: Przeleciałem juz połowę wątku i sam nie wiem co o tym myslec.Złapało mnie teraz takie gastro,że zaraz lodówkę wymiotę.Trzeba było to chyba wrzucić i zaraz się położyć.Najgorsze,że jutro naprawdę chciałem być wyspany i rześki,a tu du...Coś czuje,że z opio może być milej.Z racji wpierdolenia się znowu w to gówno jutro test.
Doktorek mi zalecał taki mix
Myślę, czy dla porównania nie wziąć od lekarza Chlorprotiksen, ale to chyba lek starszej generacji i nie wiem, czy warto walić w siebie kolejną chemię tylko dla eksperymentu.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
W takim tempie szybko mi się opakowanie skończy :/
Długo od ostatniej dawki utrzymuje się retencja wody?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.