Edit: Przeleciałem juz połowę wątku i sam nie wiem co o tym myslec.Złapało mnie teraz takie gastro,że zaraz lodówkę wymiotę.Trzeba było to chyba wrzucić i zaraz się położyć.Najgorsze,że jutro naprawdę chciałem być wyspany i rześki,a tu du...Coś czuje,że z opio może być milej.Z racji wpierdolenia się znowu w to gówno jutro test.
Doktorek mi zalecał taki mix
Myślę, czy dla porównania nie wziąć od lekarza Chlorprotiksen, ale to chyba lek starszej generacji i nie wiem, czy warto walić w siebie kolejną chemię tylko dla eksperymentu.
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
W takim tempie szybko mi się opakowanie skończy :/
Długo od ostatniej dawki utrzymuje się retencja wody?
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Joint przed badaniem. Lider Lewicy zachęca młodych do unikania poboru do wojska
Młodzi mężczyźni, którzy chcą uniknąć poboru, powinni zapalić jointa przed wojskowym badaniem lekarskim – poradził współprzewodniczący partii Lewica (Die Linke) Jan van Aken. Ugrupowanie przygotowuje poradnik, jak uniknąć służby wojskowej.