Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Proste ! Jak chcesz po ruchać to nie bierz tramca 1 - 2 dni i po problemie.Chyba wytrzymasz czy jesteś ostro wjebany ?
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Musisz mieć niezłą tolerkę
IMO.Marnowanie tramadolu biorąc w takich dawkach.
W wieku lat piętnastu
A teraz pytanie z innej beczki. Czy po 5-dniowym ciagu na dawkach 500 - 800mg mogly wystapic lekkie objawy odstawienia czy to po prostu jakis wirus/przeziebienie mnie akurat wzielo 2 dni po przerwaniu? Objawy to katar, napady zimna i sennosc taka ze w robocie musialem sie zdrzemnac 15 min bo oczy mi sie zamykaly na stojaco, do tego biegunka, ogolne rozbicie i bol miesni.
Ile to juz lat !
17 stycznia 2019andrzej pisze: No wlasnie ja tez zauwazylem ze lepiej mnie robilo 500 - 600mg niz 800 nastepnego dnia, jakis kaprysny ten tramal.
A teraz pytanie z innej beczki. Czy po 5-dniowym ciagu na dawkach 500 - 800mg mogly wystapic lekkie objawy odstawienia czy to po prostu jakis wirus/przeziebienie mnie akurat wzielo 2 dni po przerwaniu? Objawy to katar, napady zimna i sennosc taka ze w robocie musialem sie zdrzemnac 15 min bo oczy mi sie zamykaly na stojaco, do tego biegunka, ogolne rozbicie i bol miesni.
Odczekaj lepiej 24 h - 48 h i wtedy laduj hexa oraz neba.
W wieku lat piętnastu
Powyższe godziny wypisane przez Ujebanego nie wynikają z doświadczenia - bierz to pod uwagę.
Hexen to głównie NRA, tramadol to nietypowy SNRI - kalkulacje możliwych komplikacji możesz sam sobie ogarnąć. Tym bardziej, że noradrenalina jest kurewsko nieprzyjemna, przynajmniej dla mnie. A do tego należy również dodać efek synergii.O D R AD Z A M
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?