Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Załatwię sobie dodatkowo baklofen od rodzinnego, styknie?
+któreś benzo najbardziej relaksujące w takiej niskiej dawce jak wyżej git?
Które polecacie?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Będę mówił głównie o mydocalmie i baklofenie. Jestem skłonny postawić początkowo na mydocalm, w ostateczności gdy ten nie zadziała przycisne lekarkę o baklofen.
Benzo mam już załatwione mianowicie 10x2mg klona i 20x5mg diazepamu które celuje żeby wystarczyły na 1,5 miesiąca.
Dodatkowo mam OCD lub osobowość anankastyczna wiec na benzo patrzyłem pod tym względem.
Lekarz chce dać mi xanax ale ja dziękuje bo wiem jak może się skończyć coś co działa krótko i podobno zajebiscie. Choć na mnie małe dawki nie działały.
Pozdro
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.