Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Załatwię sobie dodatkowo baklofen od rodzinnego, styknie?
+któreś benzo najbardziej relaksujące w takiej niskiej dawce jak wyżej git?
Które polecacie?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Będę mówił głównie o mydocalmie i baklofenie. Jestem skłonny postawić początkowo na mydocalm, w ostateczności gdy ten nie zadziała przycisne lekarkę o baklofen.
Benzo mam już załatwione mianowicie 10x2mg klona i 20x5mg diazepamu które celuje żeby wystarczyły na 1,5 miesiąca.
Dodatkowo mam OCD lub osobowość anankastyczna wiec na benzo patrzyłem pod tym względem.
Lekarz chce dać mi xanax ale ja dziękuje bo wiem jak może się skończyć coś co działa krótko i podobno zajebiscie. Choć na mnie małe dawki nie działały.
Pozdro
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.