Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Załatwię sobie dodatkowo baklofen od rodzinnego, styknie?
+któreś benzo najbardziej relaksujące w takiej niskiej dawce jak wyżej git?
Które polecacie?
Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
Będę mówił głównie o mydocalmie i baklofenie. Jestem skłonny postawić początkowo na mydocalm, w ostateczności gdy ten nie zadziała przycisne lekarkę o baklofen.
Benzo mam już załatwione mianowicie 10x2mg klona i 20x5mg diazepamu które celuje żeby wystarczyły na 1,5 miesiąca.
Dodatkowo mam OCD lub osobowość anankastyczna wiec na benzo patrzyłem pod tym względem.
Lekarz chce dać mi xanax ale ja dziękuje bo wiem jak może się skończyć coś co działa krótko i podobno zajebiscie. Choć na mnie małe dawki nie działały.
Pozdro
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Rekiny na „bombie”. Przechodzą pozytywnie testy na narkotyki i kofeinę
Rekiny pod wpływem kokainy? To brzmi jak przepis na absurdalny horror. Niestety, to nasza ziemska rzeczywistość. U drapieżnych ryb żyjących w rajskich wodach Bahamów wykryto obecność narkotyków, leków i kofeiny. To nie oznacza jednak, że rekiny zmieniły styl życia na „imprezowy” – to my zmuszamy je do udziału w niebezpiecznym eksperymencie chemicznym.