05 sierpnia 2018london5 pisze: Byłeś już dziś w szpitalu >?
Przy grubszym ćpaniu zaczynają cię kojarzyć już ratownicy pogotowia.
I wala tekst w stylu - "znowu ty, potrzebujemy karetek bo mamy ich mało, bla bla moralniak".
No przecież kurwa nigdy jej sam sobie nie wzywałem, a jak tylko doszedłem do siebie to jak najszybciej wypisywałem się ze szpitala. Głupota jest odpinanie się od kroplówki i wyrywanie sobie cewnika.
Jeszcze sie nie spotkalem z typem ktory chwali sie tym ,ze sie przecpal
OMG
za mną już dwie hospitalizacje, sygnały koguty fajnie było lol
:yay:
Ale, można było wyjść, na wizyę -które odbywały się ze 2dni w tygodniu, Można, też było wyjść i porozmawiać z przełożoną/nym albo zadzwonić, ze stacjonarnego przez infolinię :D No, ciężko było stamtąd umknąć, 1człowek, czasem schodził po zakupy na dolny pawilon, jakiś wyznaczony :D
04 sierpnia 2018london5 pisze: Słyszałem ich rozmowę, śmierć kliniczna.
Zajebiste przeżycie - polecam każdemu choć raz to przeżyć.
Cóż, szkoda będzie, ale każdy jest kowalem swojego losu ;)
29 sierpnia 2018snowprincess pisze: W tym roku 3 w szpitalu psychiatrycznym. Ostatnia skończyła się tydzień temu
2) Codzienne jedzenie metylofenidatu, efedryny i chlanie po parę energetyków / kaw po paru miesiącach na 100-200 kcal oraz przy 4 dniach bez żarcia. Hipokaliemia. Torsade de pointes. O włos od zatrzymania krążenia.
3) Depresja poopiatowa, psychiatryk, terapia uzależnień.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem
Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.