Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 39 / 23 / 0
05 sierpnia 2018london5 pisze:
Byłeś już dziś w szpitalu >?
Przy grubszym ćpaniu zaczynają cię kojarzyć już ratownicy pogotowia.
I wala tekst w stylu - "znowu ty, potrzebujemy karetek bo mamy ich mało, bla bla moralniak".
No przecież kurwa nigdy jej sam sobie nie wzywałem, a jak tylko doszedłem do siebie to jak najszybciej wypisywałem się ze szpitala. Głupota jest odpinanie się od kroplówki i wyrywanie sobie cewnika.
Masz zryty beret. Chwalisz się ,że nie umiesz ćpać i co chwile lądujesz w szpitalach ?
Jeszcze sie nie spotkalem z typem ktory chwali sie tym ,ze sie przecpal
OMG
Kontakt: thenoise@secmail.pro
Wolność jest darem od Boga :-)
Kiedyś TwójDiler :)
  • 9 / 2 / 0
[mention]pdill13[/mention] welcome to hyperreal %-D

za mną już dwie hospitalizacje, sygnały koguty fajnie było lol :*)
:-D :nuts: :#: JESTEM KURWA KOCUR (
:yay: %-D :diabolic:
  • 0 / / 0
Mnie, w kilku wieziono, Okna w kratach, zero wyjść na spacer, a byliśmy na 4piętrze :D
Ale, można było wyjść, na wizyę -które odbywały się ze 2dni w tygodniu, Można, też było wyjść i porozmawiać z przełożoną/nym albo zadzwonić, ze stacjonarnego przez infolinię :D No, ciężko było stamtąd umknąć, 1człowek, czasem schodził po zakupy na dolny pawilon, jakiś wyznaczony :D
Uwaga! Użytkownik forumiwczka jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 416 / 18 / 0
04 sierpnia 2018london5 pisze:
Słyszałem ich rozmowę, śmierć kliniczna.
Zajebiste przeżycie - polecam każdemu choć raz to przeżyć.
Nie chce nic mówić, ale obawiam się że w niedalekiej przyszłości przegniesz na amen. Dosłownie.

Cóż, szkoda będzie, ale każdy jest kowalem swojego losu ;)
  • 39 / 4 / 0
W tym roku 3 w szpitalu psychiatrycznym. Ostatnia skończyła się tydzień temu
  • 395 / 36 / 0
29 sierpnia 2018snowprincess pisze:
W tym roku 3 w szpitalu psychiatrycznym. Ostatnia skończyła się tydzień temu
masz problemy z uzależnieniami? czy tj kwestia natury psychicznej "bo tak już jest od zawsze"?
  • 3 / / 0
Hospitalizację miałam raz, płukanie żołądka, kroplówki, 4 dni i wio do domu, ogólnie kiepsko wspominam.
  • 1993 / 490 / 0
A co przedawkowałaś ?
  • 2429 / 579 / 155
1) Odstawienie opio cold turkey po wielotygodniowym ciągu. Odwodnienie, hiponatremia, hipokalcemia i inne hipo, konieczne było nawadnianie dożylne, tętno ~180, hipertensja i pobudzenie takie, że normalnie mną miotało. Drżenie i ból całego ciała, panika, nie mówiąc już o tym, co się w moim łbie działo.

2) Codzienne jedzenie metylofenidatu, efedryny i chlanie po parę energetyków / kaw po paru miesiącach na 100-200 kcal oraz przy 4 dniach bez żarcia. Hipokaliemia. Torsade de pointes. O włos od zatrzymania krążenia.

3) Depresja poopiatowa, psychiatryk, terapia uzależnień.
Uwaga! Użytkownik taurinnn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 948 / 279 / 2
Logowaliście się na stronie zip.nfz.gov.pl, żeby zobaczyć jakie były koszta waszych hospitalizacji? Moja trzydniowa kosztowała państwo około 2tys, nie byla ona jednak spowodowana używkami, więc nie opisuję, jednak jestem ciekaw ile państwo wydaje na leczenie ćpunów
Uwaga! Użytkownik A-CoA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.