Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
20 lutego 2018Maykel85 pisze: Czeka cie dluuuuuga i bolesna odstawka. Polecam detoks szpitalny.
@up Uważaj, napisałem mu to samo co ty w pierwszych zdaniach i dostałem bana za offtop :cheesy:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Opiaty to nie moja bajka... Bez o dusz piny rożnego pokroju nim były, w tym klony 2 mg *2 lub *3 przez 6 lat. Od 25.12.17 roku do przedwczoraj zredukowałem do zera. Nie mam objawow odstawiennych, jak obniżyłem prog z 1 mg na poł /24 h, swoje przecierpiałem. Jak narazie jest db przy pomocy pregabaliny diazepamu i w przypadku bardzo ostrej bezsenności- Signopamu. To moj indywidualny schemat leczenia, lepszy taki niż żaden, pod ktory, rodzinny z powodu braku wiedzy, musiał się podporządkować. Opiaty to nie moja " liga", nie chciałbym skończyć na heroinie- dałbym sb wtedy poł roku życia. Szkoda młodego życia na taki kaliber. Wystarczy mi " draka odstawienna" z klonami.
scalono/thermo
Nie odstawiłeś tramadolu ani benzodiazepin więc nie mów jec\szcze o schemacie leczenia :cheesy:
Mimo wszystko mam nadzieję, że ci się powiedzie odstawić obie substancje i nie będę za rok czytał twojego posta ze nie jesteś ćpunem a konto masz od 2017 roku.
Ja tramali nie zazywam już 2 lata oprócz epizodu z jedną paczką generyku.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
20 lutego 2018umrzemywcierpieniu pisze: Nie pisz posta pod postem.
Nie odstawiłeś tramadolu ani benzodiazepin więc nie mów jec\szcze o schemacie leczenia :cheesy:
Mimo wszystko mam nadzieję, że ci się powiedzie odstawić obie substancje i nie będę za rok czytał twojego posta ze nie jesteś ćpunem a konto masz od 2017 roku.
Ja tramali nie zazywam już 2 lata oprócz epizodu z jedną paczką generyku.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.