Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
20 lutego 2018Maykel85 pisze: Czeka cie dluuuuuga i bolesna odstawka. Polecam detoks szpitalny.
@up Uważaj, napisałem mu to samo co ty w pierwszych zdaniach i dostałem bana za offtop :cheesy:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Opiaty to nie moja bajka... Bez o dusz piny rożnego pokroju nim były, w tym klony 2 mg *2 lub *3 przez 6 lat. Od 25.12.17 roku do przedwczoraj zredukowałem do zera. Nie mam objawow odstawiennych, jak obniżyłem prog z 1 mg na poł /24 h, swoje przecierpiałem. Jak narazie jest db przy pomocy pregabaliny diazepamu i w przypadku bardzo ostrej bezsenności- Signopamu. To moj indywidualny schemat leczenia, lepszy taki niż żaden, pod ktory, rodzinny z powodu braku wiedzy, musiał się podporządkować. Opiaty to nie moja " liga", nie chciałbym skończyć na heroinie- dałbym sb wtedy poł roku życia. Szkoda młodego życia na taki kaliber. Wystarczy mi " draka odstawienna" z klonami.
scalono/thermo
Nie odstawiłeś tramadolu ani benzodiazepin więc nie mów jec\szcze o schemacie leczenia :cheesy:
Mimo wszystko mam nadzieję, że ci się powiedzie odstawić obie substancje i nie będę za rok czytał twojego posta ze nie jesteś ćpunem a konto masz od 2017 roku.
Ja tramali nie zazywam już 2 lata oprócz epizodu z jedną paczką generyku.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
20 lutego 2018umrzemywcierpieniu pisze: Nie pisz posta pod postem.
Nie odstawiłeś tramadolu ani benzodiazepin więc nie mów jec\szcze o schemacie leczenia :cheesy:
Mimo wszystko mam nadzieję, że ci się powiedzie odstawić obie substancje i nie będę za rok czytał twojego posta ze nie jesteś ćpunem a konto masz od 2017 roku.
Ja tramali nie zazywam już 2 lata oprócz epizodu z jedną paczką generyku.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.