Jak jest z apteką w Holandii? Dostanę kodeinę, pseudoefedrynę?
No i jak z benzodiazepinami, będzie jakiś problem z załatwieniem na ulicy? Czy lepiej zabrać kilka paczek klonów? Jak jest z przywozem z Polski leków takich jak tramal, klony, rolki? W Polsce mam sprawdzone źródła leków, nie wiem czy skombinowanie ich w Holandii będzie dużym problemem. W sumie zależy mi najbardziej na kodeinie (lub morfinie), klonach i Tramalu. No i ewentualnie jakiś speed, domyślam się, że nie będzie na ulicy problemu z amfą lub metamfą. Kurwa, nie wiem, jak mają być jakieś trudności z lekami, to pierdolę, nie jadę :-/
Boję się, że zostanę bez narkotyków :(
Aha, dodam, że zioło i przetwory konopne nie interesuje mnie w ogóle. Jak na złość.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Lekko odświeżam wątek - czy powyższe nadal aktualne czy weszły jakieś zmiany? Jeśli ktoś ma dobre źródło gdzie można o tym zasięgnąć info podrzućcie link będę wdzięczna ;)
Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszymi. - {owerfull}
"MDMA to aspiryna dla duszy." :extasy:
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.