Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 38 / / 0
Z tego co nie zostało wspomniane to chyba ibogaina jest legalna i napewno Kava Kava.
  • 64 / 1 / 0
Panowie w Rotterdamie chciałbym jakieś rc pochytac. Ktoś coś wie?
  • 416 / 18 / 0
człowieniu siedzisz w NL... w ROTERDAMIE i pytasz o Rc? Tam na każdym rogu dostaniesz co chcesz z nielegali. Lepsze, sprawdzone i śmiem twierdzić, że zdrowsze ;)
  • 253 / 40 / 0
Cześć,
Jak jest z apteką w Holandii? Dostanę kodeinę, pseudoefedrynę?
No i jak z benzodiazepinami, będzie jakiś problem z załatwieniem na ulicy? Czy lepiej zabrać kilka paczek klonów? Jak jest z przywozem z Polski leków takich jak tramal, klony, rolki? W Polsce mam sprawdzone źródła leków, nie wiem czy skombinowanie ich w Holandii będzie dużym problemem. W sumie zależy mi najbardziej na kodeinie (lub morfinie), klonach i Tramalu. No i ewentualnie jakiś speed, domyślam się, że nie będzie na ulicy problemu z amfą lub metamfą. Kurwa, nie wiem, jak mają być jakieś trudności z lekami, to pierdolę, nie jadę :-/
Boję się, że zostanę bez narkotyków :(

Aha, dodam, że zioło i przetwory konopne nie interesuje mnie w ogóle. Jak na złość.
  • 94 / 9 / 0
Odswiezam temat. Może komus się przyda. W Aptece nie kupisz nic sensownego. Często nawet trudno o igle i strzykawki. Kwasku cytrynowego też nie dostaniesz w żadnym sklepie. Za to na ulicy mozna dostać łatwo metadon w tabletkach. Co do listy substancji zakazanych w nl to ma ktoś aktualna liste? Bez znajomości holenderskiego ciezko mi znalesc coś pewnego. Paczki z rc przychodza bez problemu. Tylko jak zamawiam to zawsze mi siedzi z tyłu głowy czy aby napewno nie narobie sobie problemów.
Uwaga! Użytkownik Dzierzynski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 174 / 11 / 0
Podobno marihuana ale cii
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 5774 / 1182 / 43
3mmc, GBL, am2201, ur144,rc benzo, szalwia, kavi kava, trufle, Kratom, damiana, 2C-E, 4 Aco- DMT, alfa pvp itp.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 14 / 2 / 0
@london5

Lekko odświeżam wątek - czy powyższe nadal aktualne czy weszły jakieś zmiany? Jeśli ktoś ma dobre źródło gdzie można o tym zasięgnąć info podrzućcie link będę wdzięczna ;)

Nie cytujemy postów znajdujących się bezpośrednio nad naszymi. - {owerfull}
Punkt myślenia zależy od punktu siedzenia.
"MDMA to aspiryna dla duszy." :extasy:
  • 3455 / 555 / 2
W Holandii bardzo latwo ogarnac koko wychodzisz z bloku na ulice i juz masz.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
WItam mam pytanie odnosnie grzybow halucynek w Holandii.Czy mozna je kupic w coffe shopie?
ODPOWIEDZ
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.