Benzedryna, psychedryna, α-metylofenyloetyloamina
Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Z grejpfrutem ostrożnie, jeżeli w grę będą wchodziły jeszcze inne rzeczy, ponieważ sok z grejpfruta hamuje aktywność enzymu CYP450, który zajmuje się metabolizmem wielu substancji (np. Wielu pochodnych morfiny).
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 312 / 12 / 0
Ja nie mam zjazdow po amfetamine, chyba, ze tylko bezsennosc po nocce z jednoczesnym zmeczeniem i pustka mozgu. Wczoraj bralem amfetamine i po drodze pozbieralem troche maku, ktory ugotowalem i wypilem. Czuje sie zajebiscie, ogromna ulga jak sie jest tak nastymulowanym, a nagle nachodzi cieplo i fala relaxu i euforii.

Wiem, ze taki mix nie jest zalecany, ale ja cpam amfetamine raz na tydzien czy dwa i zazwyczaj nic nie biore na zjazd. Benzo probowalem, ale benzo sa tak chujowe, zero euforii, tylko poprostu spac idziesz. Opiaty nie uspia cie, wiec mozna bardzo pozytywnie spedzic nocke na fecie i opiatach
moor1992
  • 36 / 2 / 0
Najwazniejsze to jesc podczas, uzupelniac plyny i zjazd przespac, bez zadnych benzo i innych narko, u mnie zawsze dziala.
rchiro the best
  • 41 / 19 / 1
Fajnie by było gdyby dało się przypiąć tego posta czy coś bo to kamień milowy dla wszystkich szpadyzorów.

Po X latach ćpania i sprawdzania amfetaminy w każdym miksie ,który wydawałby się racjonalny , przeczytaniu i poszerzeniu swojej wiedzy o wiele rzeczy dotyczących fizjologii, psychofarmakokinetyki/dynamiki sztrymsu i kandydatów na anty-zjebatory - mogę wam wreszcie powiedzieć o kilku tak cholernie istotnych sprawach ,które udało mi się odkryć ,że jak ktoś nie przypnie tego postu to jest trąba.

1. Czystość amfetaminy.
Wstępne info - Jest wiele wątków dotyczących tego w jaki sposób pozbyć się turbo dodatków od vendora-debila czy też pozostałości poreakcyjnych , ale czystość sortu to mega istotna sprawa jeżeli chodzi o samopoczucie.
Zarówno w trakcie jak i po zwiedzaniu fazy.
Rada - jak wiesz ,że masz dobry sort to się ciesz, jak nie wiesz to:
a)weź spirytus albo aceton
b)weź sitko superdrobne(jak do kawy do ekspresu albo coś)
c)wsyp sztryms do sitka
d)zalej tym co masz z punktu a)
e)patrz jak połowa tematu znika ci z oczu i ciesz się bo to nie był temat

2. Dodatkowe substancje
Wiele osób używa amfetaminy jako dragu "imprezowego" co w moim rozumieniu imprezy typu disco jest mega dziwnym pomysłem, ale ok nie o tym dyskusja - mowa o alkoholu oraz papierosach, które są bardzo często łączone z amfetaminą i potem skacowany odwodniony człowiek dziwi się ,że "źle się czuje po fecie" odpalając porannego papierosa... tfu.
Rada - Jak już musisz pić - to upewnij się ,że wypocisz alkohol , jak już musisz palić to spróbuj tymczasowo przerzucić się na e-szluga, albo IQOSa.

3.Przedawkowanie
Moi drodzy ,ilu z was wie ile tak naprawdę przyjmuje czystej amfetaminy podczas lotu?
Często nadmierna stymulacja jest wystarczającym powodem żeby znielubić feciure
Rada - przeczytaj i wykonaj radę z pkt.1 a następnie zważ ok. 200mg i zarzuć.

4.Sposób użycia
Sniff jest super fajny ,ale niszczy śluzówkę a na dłuższą metę może spowodować martwicę czegośtam w nosie. Jeżeli tak jak ja - masz dodatkowo krzywą przegrodę , przerośnięte migdałki i stan zapalny przy źle rosnących ósemkach to wiedz, że sniff jest częściowo powodem tego co niektórzy określają "złym pierwszym dniem".
Rada - żryj fetę i popijaj wodą. Nie IV nie sniff , żryj i tyle.

5.Turbo suplementacja
No tutaj to ciężko powiedzieć bo ilu ludzi tyle opinii , powiem coś o swoim SUBIEKTYWNYM doświadczeniu.
1. iMAO typu a (moklobemid, Passiflora, ginkobilirubina) - podbija fazę oraz przedłuża działanie
2. iMAO typu b (koci pazur, selegilina)- bardzo podbija fazę oraz bardzo przedłuża działanie
3. SSRI - placebo
4. SNRI - placebo
5. Piracetam - lekko podbija fazę
6. Witamina C - w trudny do określenia sposób lekko pomaga
7. L-Tyrozyna - przy długich ciągach w nieoceniony sposób przywraca moc
8. klonazepam - pomaga na zjazd oraz śmiesznie działa w mixie
9. nitrazepam - usypia i jest świetnym wyłącznikiem
10. alprazolam - pomaga na zjazd oraz śmiesznie działa w mixie
11. diazepam - jak 8 oraz 10 ale znacznie słabiej
12. Propranolol - ciężko mi określić
13. Ablify - ciężko mi określić
14. Wszelkie antyoksydanty - super sprawa jeżeli zarywa się noc
15. Jedzenie - dobry pomysł, szczególnie biorąc pod uwagę, że organizm potrzebuje pożywienia

Podsumowując - kąpiel pomaga nie tylko ze względu na "zmywanie z siebie narkomańskiego wstydu" , pomaga dlatego ,że wdychasz parę wodną.

Nie wal po nosie , żryj żryj i jeszcze raz żryj. Nie wal na oko - oszacuj optymalną dawkę i wal ją co około 4 godziny aby cieszyć się zdrowiem duszy i ciała.
Nie możesz jeść? Kup sobie białko w sklepie dla koksów a najlepiej takie z węglowodanami - miksujesz z wodą i masz zupę dla organizmu ,która uzupełnia to co jest potrzebne mózgowi ,żeby feta działała.
Nie przeginaj z benzo na zjebie przy ciągach bo zobaczysz co to uzależnienie fizyczne.
Bezpiecznej podróży życzy człowiek-szpadyzor.

note - scalono /Hash_Oil

Byłbym zapomniał... poziom PH organizmu ma wpływ na to jak kopie określona ilość feciury, warto o tym pamiętać... i mierzyć sobie PH? :D

są suple do odkwaszania ale w wersji bieda-edyszyn , nażreć się sody oczyszczonej (1-2 łyżeczki i popić wodą) szampańsko zmniejsza ilość sztrymsu potrzebnego do działania na tym samym poziomie.

note - scalono /Hash_Oil

Jeszcze jedno byłbym zapomniał.
Na miłość Boską - jak już musicie ćpać do nosa to NIE BANKNOTAMI, które miało w rękach pierdylion osób i na których znajduje się pierdylion bakterii.

Nie zapominaj tyle /Hash_Oil
Po pierwsze - dziadek do orzechów nie może mieć wnuczków
Po drugie - czy wszystkie psy szczekają w tym samym języku
Po trzecie - jeżeli wsadzę ci palec w dupę to kto ma palca w dupie
I po piąte - w czym rozszerza się wszechświat

Jest jeszcze sekret
  • 155 / 37 / 0
Dodam,że jak w moim przypadku wieloletnie wciaganie jedną dziurką spowodowało ,że do jednej nie miesci mi sie mały palec ręki a do drugiej zmieszcze kciuka :)
Uwaga! Użytkownik Amffaa jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 45 / 8 / 0
Pełna zgoda co do picia w trakcie - zdarza mi się nawet wmuszać w siebie chociaż trochę soku itp., żeby nie było niespodzianki.
Teoria o MASAKRYCZNYM zjeździe w większości przypadków łączy się z wypaleniem paczki fajek i wypiciem 1l Chivasa, a później - CO Z TYM SORTEM, NIE POLECAM.
Z suplementacji na dłuższą metę w obiegu jest L-Tyrozyna, której przywracanie do życia jak najbardziej potwierdzam.
Sniff wyłącznie z metalowej obudowy (długopis) - to już mój ceremoniał, obrzęd i obyczaj. :)
  • 266 / 9 / 0
- Benzodiazepiny / Kwetiapina
- Pyralgina / Nurofen itp
- Soki, mleko, kakao, jogurty (itp łatwe do zjedzenia / wypicia produkty)
- Witaminy B6, B1, B2, B3, B12, C, B9-kwas foliowy
- Magnez, Potas
- Spirulina , Żeń-szeń, Gingko biloba,
- Inozytol
- Tryptofan
  • 346 / 60 / 0
Pozwolę się nie zgodzić z userem @najlepszyPszyjaciel, ale jedynie w dwóch wypadkach. Jedzenie czy picie roztworów sody oczyszczonej nie odkwasi organizmu ani nie zwiększy mocy ani amfetaminy ani mety, ani żadnej pochodnej.
Benzodiazepiny zmniejszą "amfetaminowego kaca" następnego dnia, ale nie sądzę aby trucie się kolejnego dnia lekami, które również mają skutki uboczne było mądrym rozwiązaniem.
Przede wszystkim nie szaleć z dawką amfetaminy, ani żadnej innej substancji (w tym alkoholu) to nie nadwyrężymy znacząco organizmu.

Stay safe.
~Variacik
Społeczna Inicjatywa Narkopolityki
TESTY na 550+ substancji, w tym LSD, MDMA, zioło, opio, stimsy
BITCOIN ☑ SSL ☑ IPv6 ☑
Kup narkotesty i wesprzyj Hyperreala - z kodem [h] 10% rabatu i 10% na serwery w prezencie od SIN - tylko na sklep.sin.org.pl
  • 9490 / 1866 / 2
Benzo nie pomoze. Kiedys juz tlumaczono, ze benzo nie wplywa bezposrednio tam gdzie dziala feta.

Przy dluzszym uzytkowaniu benzosmieci przy amph spoykamy sie w temacie psychozy.

Soda co najwyzej zniszczy zoladek.

Bialko dla koksow nie ma nic wspolnego z jedzeniem.
W najlepszym wypadku dobijecie nerki w najgorszym pol ukladu pokarmowego.
A wpc ktore w skladzie maja cukier mleczny, maltodekstryne (koszt ok 50zl za kilka kg) mozecie wywalic.
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 45 / 8 / 0
A ja tam bardzo lubię następujący mix:

4-6 dużych, dojrzałych bananów
Szklanka mleka orzechowego
Garść orzechów laskowych
Garść orzechów włoskich
2 łyżki naturalnego kakao
2 łyżki miodu
Mały jogurt naturalny
200 ml chudego twarogu
Gorzka czekolada – 1/4 tabliczki

Polecam. :mrgreen:
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.