EPH dobrze w ten sposób wspominam.
EDIT:
IV w dawce 30-50mg również bardzo przyjemne, zalewa przyjemne ciepło dopaminowe bez roztrzęsienia typowego dla etylofenidatu.
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
Substancję niedługo powinienem dorwać i podzielę się swoimi wrażeniami.
Norepinephrine (...) is the hormone and neurotransmitter most responsible for vigilant concentration.
http://archneur.jamanetwork.com/article ... eid=583536
Wybornie, zamawiaj, z chęcią przeczytam Twoją relacje.
nie proszę Pana, staliśmy się jednością ze wszechświatem i wiecznością
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
Po EPH w przypadku gdy nie miałem tolerki było to jakieś 1,5h fajnej stymulacji + 4h pustej podczas której nie szło usnąć.
A w brak zjazdu nie uwierzę. Jest góra to musi być dołek, nawet jeśli objawia się jedynie mocnym zmęczeniem, brakiem pomysłów i dołkiem - jak to miało miejsce przy MDPV.
Ma ktoś w ogóle porównanie do MDPV?
Czy mógłby ktoś jeszcze opisać swoje wrażenia?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
CBZC rozbija packzomatową dystrybucję
Współpraca policjantów z Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości i wydziału kryminalnego z Chełmna doprowadziła do zatrzymania 44-latka, który z wykorzystaniem paczkomatów, wysyłał do odbiorców paczki z narkotykami. Przy zatrzymanym funkcjonariusze zabezpieczyli znaczną ilość narkotyków i gotówkę. Mężczyzna trafił na 3 miesiące do aresztu.