Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 414 / 47 / 0
Zależy pod którym kątem spojrzeć. Mi ald52 wcale nie przypominało kwasa. Imo LSA z HWBR i Ipomea Tricolor/Violacea .
5-HO-La La LaND
  • 173 / 13 / 0
Podbijam, mi ald52 też kwasa nie przypominał.

Poza tym, porównywanie lizerów wydaje mi się nieco nietrafione. Te substancje działają inaczej za każdym razem, w każdej sytuacji inaczej, tripy są z każdym razem inne. Piszę, że ald52 jest inny od kwasa, bo nie ma takiego rozpierdolu w głowie nawet przy dużych dawkach (250mcg) tego pierwszego. Tzn rozpierdol jest, ale nie na taką skalę jak przy kwasie :P
  • 15 / 1 / 0
Czy wie ktoś ile mniej więcej trwa wejście i peak przy 100-125 ug ALD?
  • 279 / 24 / 0
czy ald52 nie jest najbardziej '' głębokie'' mentalnie ze wszystkich legalnych lizerków?

próbował ktoś ETH-LAD+ ald52? jak wrażenia?
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 683 / 112 / 0
Ja próbowałem. Rozjebało system bardziej niż 2x 100 mcg ALD-52.

Oglądałem z brackim (on na 100 mcg ALDa, dopalaliśmy też zioło) jakiś film z serii o X-Menach, w pewnym momencie OEVy tak mnie przygniotły że nie byłem w stanie śledzić obrazu, postacie m.in. "wyłaziły" z ekranu i emanowały fioletowawą poświatą. Straciłem też zdolność rozróżniania czy oglądam film, czy to może ja jestem w filmie i ktoś mnie ogląda xD (inaczej nie potrafię tego opisać).

Ogólnie strasznie chaotyczny i taki jakby lekko skręcający w stronę dysocjacji trip.
Ekonomiczna i technologiczna struktura społeczeństwa jest o wiele ważniejsza od jego struktury politycznej w
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
  • 605 / 156 / 0
21 czerwca 2017boomer pisze:
czy ald52 nie jest najbardziej '' głębokie'' mentalnie ze wszystkich legalnych lizerków?
Z moich badań wyszło, że jest najlżejszy dla umysłu i dla mnie byłby pretendentem dla osób chcących spróbować psychodelicji pierwszy raz.
'Never know who's behind the wheel,
The body or a conscious mind'
  • 3649 / 998 / 2
@up lysy666 : nie sądzę, że jest najlżejszy dla umysłu. ALD-52 (NAZYWAJCIE TĘ SUBSTANCJĘ: ADELA !!) ALD-52 w porównaniu z innymi lizergamidami, które fraktalnie zakrzywiają myślenie (ważne, że nie tylko wizualnie, ale i mentalnie), czyli myśli to jest jedna wielka karuzela odczuć, doświadczeń i rozmyślań. W ETH-LAD karuzela ta jest właściwie kolejką górską :D w AL-LAD to piana party, a z ADELĄ jest tak, że wszystko płynie, płynie i jesteście tą falą, która wpływa na plażę potem wraca. Tak dzialają odczucia i OEVY, cevy z kolei są fraktalne i często powodują zapętlanie lub uczucie, że zaraz zapomnę co przed chwilką zapomniałem ale zarazem wciąga nas do wewnątrz naszego umysłu. Pod względem kolorystyki i geometri to Adela jest najbardziej lajtowa, nie znaczy, że początkujący psychonauta sobie by z nią poradził. Tu jest zbyt dużo rozmyśleń i efektów utraty cząstki siebie (ale nie osobowości). Z kolei 1P-LSD to rozpierdol mentalny (większy niż przy LSD), który nie ma nic wspólnego z karuzelą a raczej lądowaniem awaryjnym F-16 (wliczając wielokrotne przeciążenia = w tym mózgu i przebłyski świadomości).

ALD-52 jest świetne na spędzanie czasu samotnie, czy to w betonowej dżungli czy to w lesie (kurwa, uważajcie na KLESZCZE, bo jak was faza poniesie by po krzaczorach zapierdalać to potem będzie wielkie wow: 30 kleszczy ps. jak tak mialem ;//) W mieście ogólnie jest się bardziej otwartym, można normalnie współistnieć, szczególnie łatwiej jest zrozumieć emocje innych, ale niekoniecznie być empatycznym! można być jedynie empatycznym wobec siebie, znaleźć błędy, przetrawić je i zapamiętać, że się nie powtórzą. Dlatego Adela jest najlepszą terapeutką.
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 279 / 24 / 0
Latałem w lesie po 100mcg 1p+ 100ald-52 jak jebany buszmen. Gdy jakiś kszaczor mnie zaciekawił to w niego wskakiwałem, kilka kroków w przód i nagle OCZYWIŚCIE nie pamiętam skąd przyszedłem a w koło DOSŁOWNIE same krzaki. W niektórych miejscach mech był tak wysuszony że jestem prawie pewny że żadnego człowieka nie było tam przez lata. Gdy znajdowałem odsłonięte wzgórze na które padało światło po prostu siedziałem i trwałem, przecudowne uczucie- polecam samotne nagrzane wzgórze w południe. Nie mogłem jak człowiek chodzić po dróżkach: D Kleszcza nie uświadczyłem ani jednego ale komary wpierdalały mnie ohydnie, na szczęście podczas tripu niczego nie czułem, na nieszczęście po tripie czułem wszystko.

PS. Adela to pedalskie imię. ALD-52 jest pełne gracji i powagi na jaką zasługuje porządny psychodelik.
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3649 / 998 / 2
Ale Adela jak jest pedałem to jest prawdziwą kobietą xP
Gdy możesz być kim chcesz. Bądź sobą. No chyba, że możesz być Son Goku, wtedy zawsze bądź Son Goku.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
  • 414 / 47 / 0
Porządny psychodelic to ma 25, a nie 52 w nazwie. No ale o gusta nie ma co się sprzeczać w rzeczy samej :P
5-HO-La La LaND
ODPOWIEDZ
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.