Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Poza tym, porównywanie lizerów wydaje mi się nieco nietrafione. Te substancje działają inaczej za każdym razem, w każdej sytuacji inaczej, tripy są z każdym razem inne. Piszę, że ald52 jest inny od kwasa, bo nie ma takiego rozpierdolu w głowie nawet przy dużych dawkach (250mcg) tego pierwszego. Tzn rozpierdol jest, ale nie na taką skalę jak przy kwasie :P
próbował ktoś ETH-LAD+ ald52? jak wrażenia?
Oglądałem z brackim (on na 100 mcg ALDa, dopalaliśmy też zioło) jakiś film z serii o X-Menach, w pewnym momencie OEVy tak mnie przygniotły że nie byłem w stanie śledzić obrazu, postacie m.in. "wyłaziły" z ekranu i emanowały fioletowawą poświatą. Straciłem też zdolność rozróżniania czy oglądam film, czy to może ja jestem w filmie i ktoś mnie ogląda xD (inaczej nie potrafię tego opisać).
Ogólnie strasznie chaotyczny i taki jakby lekko skręcający w stronę dysocjacji trip.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
21 czerwca 2017boomer pisze: czy ald52 nie jest najbardziej '' głębokie'' mentalnie ze wszystkich legalnych lizerków?
The body or a conscious mind'
ALD-52 jest świetne na spędzanie czasu samotnie, czy to w betonowej dżungli czy to w lesie (kurwa, uważajcie na KLESZCZE, bo jak was faza poniesie by po krzaczorach zapierdalać to potem będzie wielkie wow: 30 kleszczy ps. jak tak mialem ;//) W mieście ogólnie jest się bardziej otwartym, można normalnie współistnieć, szczególnie łatwiej jest zrozumieć emocje innych, ale niekoniecznie być empatycznym! można być jedynie empatycznym wobec siebie, znaleźć błędy, przetrawić je i zapamiętać, że się nie powtórzą. Dlatego Adela jest najlepszą terapeutką.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
PS. Adela to pedalskie imię. ALD-52 jest pełne gracji i powagi na jaką zasługuje porządny psychodelik.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176
20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.