Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Poza tym, porównywanie lizerów wydaje mi się nieco nietrafione. Te substancje działają inaczej za każdym razem, w każdej sytuacji inaczej, tripy są z każdym razem inne. Piszę, że ald52 jest inny od kwasa, bo nie ma takiego rozpierdolu w głowie nawet przy dużych dawkach (250mcg) tego pierwszego. Tzn rozpierdol jest, ale nie na taką skalę jak przy kwasie :P
próbował ktoś ETH-LAD+ ald52? jak wrażenia?
Oglądałem z brackim (on na 100 mcg ALDa, dopalaliśmy też zioło) jakiś film z serii o X-Menach, w pewnym momencie OEVy tak mnie przygniotły że nie byłem w stanie śledzić obrazu, postacie m.in. "wyłaziły" z ekranu i emanowały fioletowawą poświatą. Straciłem też zdolność rozróżniania czy oglądam film, czy to może ja jestem w filmie i ktoś mnie ogląda xD (inaczej nie potrafię tego opisać).
Ogólnie strasznie chaotyczny i taki jakby lekko skręcający w stronę dysocjacji trip.
wyznaczaniu stylu życia przeciętnego człowieka
---
Natural Born Sociopath
21 czerwca 2017boomer pisze: czy ald52 nie jest najbardziej '' głębokie'' mentalnie ze wszystkich legalnych lizerków?
The body or a conscious mind'
ALD-52 jest świetne na spędzanie czasu samotnie, czy to w betonowej dżungli czy to w lesie (kurwa, uważajcie na KLESZCZE, bo jak was faza poniesie by po krzaczorach zapierdalać to potem będzie wielkie wow: 30 kleszczy ps. jak tak mialem ;//) W mieście ogólnie jest się bardziej otwartym, można normalnie współistnieć, szczególnie łatwiej jest zrozumieć emocje innych, ale niekoniecznie być empatycznym! można być jedynie empatycznym wobec siebie, znaleźć błędy, przetrawić je i zapamiętać, że się nie powtórzą. Dlatego Adela jest najlepszą terapeutką.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
PS. Adela to pedalskie imię. ALD-52 jest pełne gracji i powagi na jaką zasługuje porządny psychodelik.
Posiąść wszelką wiedzę leży w zasięgu możliwości człowieka ~ Leonardo da Vinci
Szukaj mnie na: https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.