Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
W sumie kiedyś jeszcze też zanim złapały mnie lęki to dla funu zarzuciłem 1mg alpry, pomyślałem sobie, że nie kopie i po jakimś czasie ostro się najebałem, a jedyny problem jaki wystąpił to ogromna senność już pod koniec imprezy - cóż, benzo zaczyna się chyba doceniać dopiero jak zacznie się chorować na łeb;p
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
Benzo legit bo z apteki a znajomych powyginanych trzeba było nosić i nawet 3 dni nic nie pamiętali XD
Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim. MrRabbit,
Zadziała to na mnie w razie lęków w ogóle, jeśli brałem dawki 2-4mg klonazepamu?
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
10 lutego 2019hydroo pisze: Ponownie zbliża mi się wizyta u psychiatry. Poprzednim razem mówiłem o lekach, że ktoś mnie obserwuje, że boje się ludzi, o depresji i problemach ze snem. Dostałem cital jedynie i imovane. Co teraz powiedzieć żeby dostać benzo? Niestety nie mam możliwości pójścia do innego psychiatry. Może powiedzieć że te leki nie pomagały a, że nie miałem kasy na prywatną wizytę to u rodzinnego dostałem np. afobam i mi pomaga?
Sam nie wiem już co mówić żeby wyszło dobrze
Potrzebuje jednorazowo załatwić sobie tylko alpre. Moze powiedziec ze od brata dostalem i brałem, a teraz chce zejsc z niej? tylko powiedzieć, że ile brałem żeby przepisała mi jakąś paczke na zmniejszanie dawek? bo nie znam się za bardzo na benzo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.