DXM
marihuana
N2O
amfetamina
LSD
2C-B
MDMA
kodeina
Jakieś maczanki
mefedron i analogi
2C-B-FLY
benzydamina
diazepam
kokaina
Tramal
PST
Grzyby
LSA
Kratom
DMT
ketamina
Muchomor czerwony
heroina
Chyba gdzieś w takiej kolejności, mogłem też czegoś zapomnieć, wiele z tego w miksach i nie wiele w dobrych
1. amfetamina
2. Fluoroamfetamina
3. MDMA
4. metylofenidat
5. pseudoefedryna
6. Nieznany beta-keton
7. Inny, nieznany beta-keton
8. nikotyna
9. kofeina
10. Synefryna i podobne
11. kokaina
12. etanol
13. kodeina
14. oksykodon
15. tramadol
16. opium (PST)
17. Kratom
18. alprazolam
19. Trazodon
20. baklofen
21. Pregabalina
22. Doksylamina
23. dimenhydrynat/difenhydramina
24. hydroksyzyna
25. dekstrometorfan
26. Kozłek lekarski (wymieniam bo gigadawki, typu 5 butelek kropli na raz)
27. Męczennica cielista i dziesiątki innych sedacyjnych ziół w miksach
28. benzydamina
29. Gałka muszkatołowa
30. Klej/rozpuszczalnik/dezodorant
31. Tlenek azotu
32. psylocybina
33. 2-CB
34. DMT
35. LSD
36. Szałwia wieszcza
37. Konopie indyjskie
38. Syntetyczne kannabinoidy
39. bieluń wspaniały
40. zolpidem
41. LSA
42. ketamina
Większość research chemicals w proszku (mmcki cmcki raz MDPV alfa-PVP itp) etylofenidaty ethcath kryształ bufedron opium heroina morfina marihuana nigdy nie haszysz kodeina z tysiąc razy DXM amfetaminy metamfetaminy aktualnie lecę na crystal meth.
Sporo różnych dopalaczy kanabinoidy w formie ziela nigdy aemki w proszku, sporo alkoholi piwa i spirytusu z kolą.
Raz gałka muszkatałowa parę razy kot który tylko raz legitnie mnie potrzepał, bo dobrze wyszła reakcja.
pseudoefedryna kokaina ketamina, nyb czy tam neb-kethamine ercek, ogólnie lata 2012-2016 legitnie chińskie erceki nie jakieś z wypełniaczami h*jstwa z po 2017roku z polskich h*jowych labów.
Różne prochy od różnych dilerów nieraz kryształ zwany po prostu kryształem czyli jakiś ememcek w formie krystalicznych grud lub ceemcek.
A nieraz kryształ mety.
Sporadycznie drops raz zwany "delfinkiem" w kształcie delfina raz Mitsubishi i raz w formie robala niebieskie MDMA.
Czasem jakiś chlor 4cmc.
Aktualnie kryształ mety ciągnę sporo tego jeszcze mam
.
Pewno coś zapomniałem coś poprzekrecalem ale licznik spory acha nigdy ghbeel giebla nigdy nie brałem butaprem kleje i benzyna rozpuszczalniki.
*** Aktualizacja v.5 ***
1) nikotyna
2) kofeina
3) marihuana
4) alkohol
5) amfetamina
6) mefedron
7) kokaina
8) MDMA
9) 4CMC
10) 4CEC
11) 4CPRC
12) 4MMC
13) 4MEC
14) 4MPD
15) 3MMC
16) 3CMC
17) 3MEC
18) 3CEC
19)HEX-EN
20) "Cząstka Boga"
21) Pixy - GOLD, Philipp Plein, Rolex, Tesla, Redbull, Superman
22) DXM
23) kodeina
24) LSD
25) haszysz
26) Escitalopram
27) wenlafaksyna
28) Kwetiapina
29) hydroksyzyna
30) Trazodon
31) Lamotrygina
32) baklofen
33) Propranolol
34) metylofenidat
35) Mirtazapina
36) PST
37) oksykodon
38) tramadol
39) Rysperydon
40) Pregabalina
41) sertralina
42) Piracetam
43) Opipramol
44) zolpidem
45) morfina
46) metamfetamina
Pozdrawiam!
1) kodeina
2) nikotyna
3) alkohol etylowy
4) hydroksyzyna
5) prometazyna
6) DXM
7) tramadol
8) PST
9) klonazepam
10) alprazolam
11) morfina
12) buprenorfina
13) makiwara
14) opium
15) lorazepam
16) fentanyl
17) oksykodon
18) Furanyl-fentanyl
19) etizolam
20) Klonazolam
21) Flualprazolam
22) Midazolam
23) MDMA (1 raz)
24) THC (1 raz)
25) Levometadon
26) Relanium
27) heroina
28) kokaina
29) Nalokson
30) difenhydramina
31) Hydromorfon
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/mmnaswiecie.png)
Mówili: "Narkotyków to ja nie chcę". Dopóki ból stawał się nie do zniesienia
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/marsz-wyzwolenia-konopi-w-warszawie-28-05-2022-r-.jpg)
Zróbmy przykrość „gangom ze Wschodu” i zalegalizujmy marihuanę (na dobry początek)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/mandarynki.jpg)
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował
"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/3-448290.jpg)
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków
Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/image-1-1038x692.png)
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych
W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.