Podejście do narkotyków w innych krajach.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Jak odpowiednio sie zabezpieczyć?
  • 1 / / 0
Tego typu substancje rozpuszczaja sie w wodzie lub alkocholu. W ten sposob przemycane nie wydzielaja zapachu a ich wykrycie przez sluzby celne jest bardzo utrudnione. Nie ma jednak 100% metody. Celnicy glownie zwracaja uwage na symptomy zdenerwowania. Zachowanie spokoju to podstawa. Mozna sobie pomoc wrzucajac benzo np.
  • 927 / 289 / 5
tak jak wyżej, Benzo, pregabalina i doświadczenie aby się nie stresować, można też komuś (słup) dać takie butelki, on się nie stresuje bo nie wiem o niczym. Kupujesz zgrzewkę wody, i rozpuszczasz, tylko koniecznie musisz dbać aby było wciąż oryginalnie zapakowane, nienaruszona zakrętka i zgrzewka włożona do foli elegancko.
"Nie istnieję, nigdy nie istniałem, ale skoro Ty już istniejesz to może i ja zaistnieję."
"Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1 / / 0
Siema,będzie spory problem z przewiezieniem 500g kratomu samolotem na Islandię
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Wpływ świadomości lekarzy na doświadczenia pacjentów z terapią medyczną marihuaną

W ostatnich latach temat medycznej marihuany zyskał na ważności zarówno w kręgach medycznych, jak i wśród pacjentów. W miarę legalizacji oraz wzrastającej dostępności preparatów konopnych dla pacjentów, pojawia się potrzeba przeanalizowania, jak zrozumienie i wsparcie lekarzy wpływa na skuteczność terapii. W badaniach przedstawianych przez Clobesa i współpracowników z California State University, zbadano, jak współpraca z lekarzami i informowanie o stosowaniu medycznej marihuany przez pacjentów wpływa na wyniki terapii.

Magazyn z narkotykami na dachu budynku

Stołeczni policjanci wkroczyli w czwartek na warszawską Pragę, gdzie na ulicy Brzeskiej zlikwidowali magazyn z narkotykami. Zatrzymali do sprawy 39-latka, do którego mogły należeć znalezione substancje: heroina, amfetamina, mefedron, kokaina i marihuana.

Ksiądz podejrzany o posiadanie mefedronu. Prokuratura prowadzi dochodzenie

Prokuratura Rejonowa w Grodzisku Mazowieckim nadzoruje postępowanie wobec księdza z Archidiecezji Warszawskiej. Duchowny usłyszał zarzuty posiadania mefedronu i jego nieodpłatnego udzielenia innej osobie.