26 stycznia 2024serotoninowy pisze: @odbytniczy1991 pisałem żebyś się NEPem zainteresował, mnie nie wjeżdza na serce ale łatwo przesadzić i doprowadzić od przestymulowania. Może 3cmc się przebijało przez escitalopram a przez paroksetyne już nie jest w stanie. Stąd takie twoje odczucia. Ja kiedyś próbowałem 4cmc na wenlafaksynie i zero działania jakbym placebo wciągnął.
Próbowałem kiedys MDPV sniffem, łącznie może z 20mg i całą noc na tym latałem. To podobny kaliber. Strach się bać.
Mdphp jest lżejsza niż MDPV. Ale jako stymulant roboczy nadaje się idealnie. Tylko trzeba w dawkę się wstrzelić odpowiednio. Bo jak jest dobry sort to 5mg robi różnicę
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.