Też trochę kilo tego zjadłem i owszem . Nos ucierpiał, ale po latach jakoś w ogóle nie czuje większych zmian , nawet kataru nie mam w zimę na początku miałem problem z węchem ale to się cofnęło.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
22 stycznia 2024serotoninowy pisze: @odbytniczy1991 jak bierzesz ssri to wedlug mnie mija się z celem branie 3cmc, nie czujesz calego spektrum działania tylko część. Już bym wolał sobie wziąć NEPa.
Od czasu kiedy zacząłem brać ketony minęły już dwa lata, ale pierwszy raz mam taki problem.
Jakby to powiedzieć mam "za czysty" nos.
Wciągam kreskę leciutko, ledwo co, a ona ląduje od razu w gardle i powoduje odruch wymiotny. Zarówno jedna jak i druga dziura. Odczekałem miesiąc, żeby się nos zregenerował, ale po miesiącu to samo.
Miał tak ktoś kiedyś?
Albo ktoś wie co można z tym zrobić?
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.