26 stycznia 2024serotoninowy pisze: @odbytniczy1991 pisałem żebyś się NEPem zainteresował, mnie nie wjeżdza na serce ale łatwo przesadzić i doprowadzić od przestymulowania. Może 3cmc się przebijało przez escitalopram a przez paroksetyne już nie jest w stanie. Stąd takie twoje odczucia. Ja kiedyś próbowałem 4cmc na wenlafaksynie i zero działania jakbym placebo wciągnął.
Próbowałem kiedys MDPV sniffem, łącznie może z 20mg i całą noc na tym latałem. To podobny kaliber. Strach się bać.
Mdphp jest lżejsza niż MDPV. Ale jako stymulant roboczy nadaje się idealnie. Tylko trzeba w dawkę się wstrzelić odpowiednio. Bo jak jest dobry sort to 5mg robi różnicę
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.