ciekawe co na to organy szczura przy ew. ciągach tego typu mixa.
bardzo mnie ciekawią metabolity tego ustrojstwa, na zejściu szczur odczuwał speed - przyspieszone bicie serca i lekki nieogar...
Jakieś 10 dni później zjadłem resztkę (~70mg), ale poza rozdrażnieniem i zwiększonym libido nie poczułem nic nadzwyczajnego. Zbyt mała dawka, by ocenić ten sposób podania.
ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
Ciekawe czy Pan Bigos ma rację co do czwartej wersji tego specyfiku.
Gdyby nie ból i rycie nosa to byłoby zajebiście ;) po przestaniu działania substancji czuć było zjazd, była ochota na więcej, ale na sam koniec się zbakałem i było też zajebiście :)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka
Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.