Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Jaka jest wasza najbardziej i najmniej lubiana substancja, u mnie najbardziej to mefedron, a najmniej to benzydamina.
  • 0 / / 0
Paradoksalnie dla mnie najlepszy jest mefedron a najgorsze zioło
  • 4326 / 699 / 2117
alkohol i zioło. Najmniejszych nie mam. :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
A ja wolę haszysz od skuna, przynajmniej kiedyś za starych dobrych czasów zawiodłem się na skunie ulicznym, a haszyszu nie podrobisz.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
No jest/było coś takiego jak fake hash.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 13 / 0
Najbardziej
Pregabalina, gabapentyna, MXE, morfina, MDMA, mj, amfetamina

Najmniej
GBL, alkohol, alfa-PVP
  • 48 / 6 / 6
Najbardziej:
psylocybina, LSD, 4-HO-MET, MDMA, DXM, znaczna większosc opioidów (w szczególności oksykodon [drug of choice] i morfina)

Najmniej:
alkohol, klonazepam, synt. kanna, amfetamina
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 163 / 26 / 0
z tych co biorę to po pierwsze zioło a najmniej nikotynę, z którą mam dziwną relację, palę miesiąc i na kolejny rzucam i tak w kółko, nigdy nie wiem co powiedzieć lekarzowi jak pyta o fajki
  • 68 / 43 / 7
NAJBARDZIEJ
- THC/CBD (osobno/miksy), DMT, muscymol/kwas ibotenowy, 1V-LSD, psylocybina czy też kofeina.

NAJMNIEJ
- alkohol, nikotyna i kodeina.
  • 185 / 31 / 0
Najbardziej
grzyby, MDMA

Najmniej
nikotyna, cukier
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Marihuana? Nie taka straszna, jak ją malowali.

Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.