Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 3 / 1 / 0
Jaka jest wasza najbardziej i najmniej lubiana substancja, u mnie najbardziej to mefedron, a najmniej to benzydamina.
  • 0 / / 0
Paradoksalnie dla mnie najlepszy jest mefedron a najgorsze zioło
  • 4326 / 700 / 2117
alkohol i zioło. Najmniejszych nie mam. :)
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3245 / 617 / 0
A ja wolę haszysz od skuna, przynajmniej kiedyś za starych dobrych czasów zawiodłem się na skunie ulicznym, a haszyszu nie podrobisz.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2534 / 596 / 0
No jest/było coś takiego jak fake hash.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 13 / 0
Najbardziej
Pregabalina, gabapentyna, MXE, morfina, MDMA, mj, amfetamina

Najmniej
GBL, alkohol, alfa-PVP
  • 48 / 6 / 6
Najbardziej:
psylocybina, LSD, 4-HO-MET, MDMA, DXM, znaczna większosc opioidów (w szczególności oksykodon [drug of choice] i morfina)

Najmniej:
alkohol, klonazepam, synt. kanna, amfetamina
w razie potrzeby proszę o kontakt prywatny
  • 163 / 26 / 0
z tych co biorę to po pierwsze zioło a najmniej nikotynę, z którą mam dziwną relację, palę miesiąc i na kolejny rzucam i tak w kółko, nigdy nie wiem co powiedzieć lekarzowi jak pyta o fajki
  • 68 / 43 / 7
NAJBARDZIEJ
- THC/CBD (osobno/miksy), DMT, muscymol/kwas ibotenowy, 1V-LSD, psylocybina czy też kofeina.

NAJMNIEJ
- alkohol, nikotyna i kodeina.
  • 185 / 31 / 0
Najbardziej
grzyby, MDMA

Najmniej
nikotyna, cukier
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.