Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Ostatnio po tramcu miałem strasznego bad tripa, było mi duszno, kręciło mi się w głowie i miałem za wysokie tętno i ogólnie panika. Od tygodnia nie jadłem przez to tramca ale dzisiaj się skusilem. O 15 wrzuciłem kode i klemastyne a o 22 jakieś 100 mg tramxa, i nie wieże w to co mówię ale mnie to zrobilo. Tak myślę że to chyba przez klemastyne albo huj wie
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
28 czerwca 2019UJebany pisze: @hammerzeit
No nie przesadzaj.150 mg ? To trochę za mało.Niech wrzuci chociaż 200 mg - 225 mg.Do tego piątka diazepamu albo 0,5 mg klona.Jak ktoś lubi trawę to tez fajnie odpalić małą lufkę![]()
28 czerwca 2019Rzyfar pisze: @UJebany mnie robiło 150 tramka bez żadnej podbitki więc też różnie bywa.
29 czerwca 2019Oxyclon pisze: Co tu się odjebało ?
Ostatnio po tramcu miałem strasznego bad tripa, było mi duszno, kręciło mi się w głowie i miałem za wysokie tętno i ogólnie panika. Od tygodnia nie jadłem przez to tramca ale dzisiaj się skusilem. O 15 wrzuciłem kode i klemastyne a o 22 jakieś 100 mg tramxa, i nie wieże w to co mówię ale mnie to zrobilo. Tak myślę że to chyba przez klemastyne albo huj wie
Kilka tygodni przerwy, zarzucone 600mg - coś tam nawet porobiło. Tydzień później (czyli dzisiaj) 700mg - słabiej niż po tym 600mg.
Retardy w tabsach. Co odpowiada za tak długo utrzymującą się tolerke?
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?