Ja byłem kilka razy na detoksie i kilka razy na psychiatrycznym jak sam się odtruwałem to było lepiej.
Ja mimo wszystko będę zawsze polecać detox szpitalny, bo mimo warunków jest się jednak pod opieką specjalistów.
26 kwietnia 2018Specjalistaa pisze: [mention]pol90[/mention] , pod jakim wzgledem było lepiej?
06 maja 2018m4c pisze: Ze swojej strony polecam detoksy na Suchym Jarze i w szpitalu na Rydygiera w Krakowie.
Odnośnie Rydygiera to dostanie się tam graniczy z cudem, przerzucają z jednego oddziału na drugi i człowiek jak głupi lata po całym szpitalu, gubiąc się w tym wszystkim do tego stopnia, że aż odechciewa się tam zostać. Na samo przyjęcie na detox czeka się minimum dwa-trzy miesiące, informacja sprzed paru dni, więc aktualna.
Gdzie w okolicach Katowic/Krakowa jest opcja na teraz-już (do piątku maksymalnie) na przyjęcie bez konieczności odwalania jakiejś grubej inby i śmigania karetką na psychozie post-benzodiazepinowej ?
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.