Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
Ale jak się bawić, to się bawić... :D
Raz zmieszałem 40mg rolek z dwoma jabolami i chodziłem slalomem po ekspresówce, nie wiem jakim cudem mnie nikt nie jebnął.
Blizny po śladach starcia mam po dzisiejszy dzień :old:
Musiałem walczyć jak tygrys.
Chyba chciałam się dzisiaj rano utopić. Wiem, że myślałam jeszcze o tym jak się wczoraj wieczorem zgrzałam kodą, będąc już na dawce 0,5 mg klona (zerowa tolerka), ale co ja sobie myślałam rzucając się do tej wody to nie pamiętam :wall:
Jak się już wygrzałam to wpadł mi do głowy super pomysł, żeby dorzucić resztę klona 1,5 mg i wypić małą cytrynówkę i popijając to dwoma piwkami
Pamiętam tylko moment, w którym stałam przed tym zbiornikiem i to tyle. Na szczęście się obudziłam w domu w swoim łóżku, na podłodze leżały mokre i śmierdzące ubrania i zastanawiałam się chyba przez godzinę co się właściwie wydarzyło tej nocy/ranka.
No i zgubiłam portfel, ale dziwnym trafem dokumenty miałam w torebce :huh:
Nie pamiętam ponad połowy nocy i ranka i powiem Wam, że zawsze mnie to ciekawiło jak to jest mieć amnezję (jak można niczego nie pamiętać? :nuts: ) no i chciałam to mam.
Wniosek - przejebane uczucie, bo nie wiem co robiłam i gdzie byłam, a chyba poznałam jakichś ludzi, bo mam xx nieodebranych połączeń od jakichś numerów nieznanych i od "Matfeusza"
Pierwszy i ostatni raz - dziękuję :cheesy:
Wniosek - przejebane uczucie, bo nie wiem co robiłam i gdzie byłam, a chyba poznałam jakichś ludzi, bo mam xx nieodebranych połączeń od jakichś numerów nieznanych i od "Matfeusza"
2mg klona bez alko nawet przy zerowej tolerce to przyjemny chilloucik z lekkimi dziurami w pamięci, ale nie urwanym filmem. A tak zmiksujesz i masz ci babo placek :nuts: Już pomijam fakt, że mix benzo z duża ilością alkoholu to możliwie nawet i śmiertelny jest. :scared:
Ale na sklepy są lovely, if you know what I mean.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.