Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 223 / 52 / 0
TwojDzielnicowy pisze:
Artykułu medycznego może nie przytoczę, ale klony same w sobie nieźle ryją wątrobę. Strach pomyśleć co dzieje się w mixie z amfetaminą. Jednak raz na jakiś czas nie powinny zaszkodzić.
Jestem dowodem na to, że tak nie jest. Są leki toksyczne i nietoksyczne. Benzodwuazepiny są mało toksyczne. Mam wycięte ponad dwa miesiące z życiorysu bo miałem nieograniczony dostęp do nich, pakowałem w sobie nie uwierzyłbyś jak duże dawki. Dlatego nie napiszę, powiem tylko, że z bomby 30tab klono 2mg nic mi nie robiło. Nie robię bajeczki tylko doprowadziłem się do takiego strasznego stanu! w końcu żadne benzo obojętnie w jak dużej dawce i domięśniowo, doustnie czy dożylnie... nie działało. I kolejny błąd przeżuciłem się jakby nigdy nic na luminal 100mg! A to jest toksyczne. ale po 5tabsach film mi się urywał. Z narkomańskiego snu obudziłem się na dołku. Po prostu tam te zamulacze zeszły, i cold turkey? tak to sie nazywa?
Po takiej ilości groziła mi śmierć i objawy odstawienne dużo gorsze od nagłego odstawienia heroiny!!! WYBŁAGAŁEM ICH i przyjechała karetka, zrobili test i dostałem relanium żebym przeżył.
Kilka dni potem robiłem badania.... i co ? I gra. Dziwne co? Wiesz raz tylko wątroba mi się popsuła jak źle wyekstraktowałem kodeinę z antidolu z 5 paczek i potem trafiłem na imreze i piłem wódkę. Cały czas żygałem, byłot bardzo źle, i potem lekarze stwierdzili, że jest mega spuchnięta i źle pracuje. Sama duża dawka apapu może zabić a mała + alkohol to dosłownie kosa dla wątroby. Ale cud w tym, że to jedyny narząd regenerujący się w błyskawicznym tępie. Po tygodniu diety poszedłem na kontrolne badania i normalna już była ;). Więc jak nie masz HCV anie nie pijesz dzień w dzień denaturatu, to wątroba da sobie rade bo wykorzysta czas jakiś tam przerw. Ważne żeby dobrze jeść.
  • 24 / / 0
mam taki zestawik: sporo lorazepamu, sporo realnium, 5 tablet estazolamu 2mg jest sens to miksować? Wiem, że rolki i esta dają radę. A coś poza tym? Co się nadaje do mixowanie z lorkiem?
  • 420 / 2 / 0
Moim zdaniem kazde benzo ma mniej lub wiecej swoj wlasny profil dzialania, lepiej brac jedno, przy miksowaniu zawsze silniejsze przebije slabsze badz spoteguje sie silniejsze dzialanie jednego z nich, przykladowo rolki i esta - spoteguje sie dzialanie nasenne i predzej zasniesz niz poczujesz miorelaksacyjne dzialanie samych rolek.
Ostatnio zmieniony 05 marca 2011 przez Kakihara, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1743 / 26 / 0
Są pewne odstępstwa dam z 1-2 przykłady :

Na noc biorę klona, od rana wstaję i biorę alpre - działanie alpry o wiele bardziej podbite pewnością siebie i przy okazji jak piłem w tygodniu to mi ręce nie chodzą hehe ;)

No i drugi przykład - mała ilość np. nitrazepamu do 100-150 tetrazepamu - taki wieczorny miksik, oprócz działania mulącego i nasennego jest to miłe rozluźnienie mięśni :)

No, ale każdy ma swoje gusty ja tylko 2 przykłady pozytywnego mixu benzo w moim przypadku podałem.
  • 24 / / 0
pisak pisze:
mam taki zestawik: sporo Lorazepamu, sporo realnium, 5 tablet estazolamu 2mg jest sens to miksować? Wiem, że Rolki i esta dają radę. A coś poza tym? Co się nadaje do mixowanie z lorkiem?
hm no ok esta i rolki sobie daruje. Do wyżej wymienionych dochodzą jeszcze Nitrazepam i oxazepam. I wydaje mi się, żę spora ilość oxa (mam 2 opakowania) i rolek (4 opakowania) powinna dać dobry efekt i dopełniać się, jako, że oxazepam jest metabolitem relanium...
  • 504 / 2 / 0
najlepszy mix to wjebać wszystko do gara, tak jak ja to lubię. 6mg klona, 30-40mg nitrazepamu, 30mg diazepamu, 100mg oxazepamu + 2 kreski zolpidemu(20mg) + browar +1,5ml GBL. i o dziwo nie ma efektu paradoksalnego, jedynie 2-3 dni wycięte z kalendarza.
ale! zazwyczaj takie combosy stosuje tylko po ciągach na amph/meth/buph.
  • 75 / / 0
Z własnego doswiadczenia -alprazolam clonozepam
Wogole po alprze sa takie pomysly ze glowa mala....
Kiedys z kumplem wpakowalismy cala wielka kanape z ikei robiac wielki rozpierdol przed wejsciem do passata kombi, co teoretycznie było nie mozliwe.... zaladunek trwal jakies 60 minut wszedzie pelno porozrywanych kartonow, ale nic nie jest nimozliwe na alprze :)
alpra rowniez dobra jest z lekkim alkoholem typu piwo na calonocnych imprezach... cos jak bycie na koksie tylko ze wszystko sie niby ogarnia w 100% nieraz polecialo 8 browarow + 30mg alpry :) jest tutaj jedno ale.... za kazdym razem gdy zarzucalem w koncu klona jazda robila juz sie zupelnie innna niewazne ile alpry by sie dojadlo. klon poprostu przebija alpre.... koniec kropka alpry czar znika wrzucimy klona.
  • 264 / 2 / 0
wlasnie polecialo 24mg klona plus 27,5mg pora zobaczymy co to za miks, z tym, ze jadlem juz benzo dzisiaj.
Tak btw jesli spore dawki silnych benzo mnie juz nnie ruszaja czuje sie wrecz wkurwiony, ze nie porobio to jest sens jesc wiecej czy juz nie bedzie klepac? Mam duzo bezo i wolnego by sie zajebac jebie mnie tolerka itp. interesuje mnie czy wieksze dawki maja sens odurzajacy czy jest jakas granica?
  • 3197 / 384 / 0
Benzo mają efekt pułapowy, powyżej jedynie dłużej działają ale nie mocniej. Dla klona to około 30mg. Przy dużej tolerce i dużych dawkach mogą działać nawet słabiej (lub prawie w ogóle) niż z mniejszą tolerką i mniejszymi dawkami.
  • 264 / 2 / 0
bylo nawet milo wyszedlem na browarka nie chwialem sie wszystko bylo ok,a koda jak elegancko potem wjechala;]
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.