Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
A nic nie mów. Na początku to tyle towaru się zmarnowało, jak podawałam podskórnie, bo nie umiałam podać prosto w żyłę... A wtedy miałam ampułki, żadnej zabawy z przerabianiem tabsów, otwierasz, zaciągasz, strzelasz
Wiem, że generalnie nie powinno się tego robić, ale bardzi łatwo trafić w te żyły po wewnętrznej stronie nadgarstka. Są dobrze widoczne i naprawdę ciężko o nieudany strzał w tym miejscu.
bronię pracy dyplomowej i depresje w zimnym łóżku nie przejdą.
Ale umie to tylko tymi strzykawkami 3 częściowymi z Romedu, co mają gumę umiem robić. Te zwykłe za ciężko porostu chodzą. Naprawdę rzadko mi się zdążę nie celnąć.
Powiedzcie mi kochaniutkie czy tą farbę z tych mst 200 należy zmywać ? Przecież zabarwiony, ale klarowny roztwór chyba niczemu nie szkodzi ? Nigdy z żadnych tabletek nie zmywam i jakoś nic mi nie jest. Po co się dodatkowo z tym cackać ?
Powodzenia, kochani nie zawsze dogrzani ;*
https://issuu.com/magazynmnb/docs/mnb_r ... zniiej_www
Btw mam pytanie, zauważyłam, że mój roztwór po zaciągnięciu do strzykawki jest przejrzysty przez max 20 minut, potem w nim pojawiają się malutkie białe cosie, widzę je gdy potrząsam pompką. Dlaczego tak szybko to się dzieje? Bezpośrednio po zaciągnięciu roztwór jest idealnie klarowny (w końcu sie nauczylam), a poszłam się wykąpać i już syf. Ktoś mi to wyjasni?
Pompka jest nowa. Bardzo rzadko używam drugi raz tego samego sprzętu.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi
Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."