Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
A nic nie mów. Na początku to tyle towaru się zmarnowało, jak podawałam podskórnie, bo nie umiałam podać prosto w żyłę... A wtedy miałam ampułki, żadnej zabawy z przerabianiem tabsów, otwierasz, zaciągasz, strzelasz
Wiem, że generalnie nie powinno się tego robić, ale bardzi łatwo trafić w te żyły po wewnętrznej stronie nadgarstka. Są dobrze widoczne i naprawdę ciężko o nieudany strzał w tym miejscu.
bronię pracy dyplomowej i depresje w zimnym łóżku nie przejdą.
Ale umie to tylko tymi strzykawkami 3 częściowymi z Romedu, co mają gumę umiem robić. Te zwykłe za ciężko porostu chodzą. Naprawdę rzadko mi się zdążę nie celnąć.
Powiedzcie mi kochaniutkie czy tą farbę z tych mst 200 należy zmywać ? Przecież zabarwiony, ale klarowny roztwór chyba niczemu nie szkodzi ? Nigdy z żadnych tabletek nie zmywam i jakoś nic mi nie jest. Po co się dodatkowo z tym cackać ?
Powodzenia, kochani nie zawsze dogrzani ;*
https://issuu.com/magazynmnb/docs/mnb_r ... zniiej_www
Btw mam pytanie, zauważyłam, że mój roztwór po zaciągnięciu do strzykawki jest przejrzysty przez max 20 minut, potem w nim pojawiają się malutkie białe cosie, widzę je gdy potrząsam pompką. Dlaczego tak szybko to się dzieje? Bezpośrednio po zaciągnięciu roztwór jest idealnie klarowny (w końcu sie nauczylam), a poszłam się wykąpać i już syf. Ktoś mi to wyjasni?
Pompka jest nowa. Bardzo rzadko używam drugi raz tego samego sprzętu.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.