Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
A nic nie mów. Na początku to tyle towaru się zmarnowało, jak podawałam podskórnie, bo nie umiałam podać prosto w żyłę... A wtedy miałam ampułki, żadnej zabawy z przerabianiem tabsów, otwierasz, zaciągasz, strzelasz
Wiem, że generalnie nie powinno się tego robić, ale bardzi łatwo trafić w te żyły po wewnętrznej stronie nadgarstka. Są dobrze widoczne i naprawdę ciężko o nieudany strzał w tym miejscu.
bronię pracy dyplomowej i depresje w zimnym łóżku nie przejdą.
Ale umie to tylko tymi strzykawkami 3 częściowymi z Romedu, co mają gumę umiem robić. Te zwykłe za ciężko porostu chodzą. Naprawdę rzadko mi się zdążę nie celnąć.
Powiedzcie mi kochaniutkie czy tą farbę z tych mst 200 należy zmywać ? Przecież zabarwiony, ale klarowny roztwór chyba niczemu nie szkodzi ? Nigdy z żadnych tabletek nie zmywam i jakoś nic mi nie jest. Po co się dodatkowo z tym cackać ?
Powodzenia, kochani nie zawsze dogrzani ;*
https://issuu.com/magazynmnb/docs/mnb_r ... zniiej_www
Btw mam pytanie, zauważyłam, że mój roztwór po zaciągnięciu do strzykawki jest przejrzysty przez max 20 minut, potem w nim pojawiają się malutkie białe cosie, widzę je gdy potrząsam pompką. Dlaczego tak szybko to się dzieje? Bezpośrednio po zaciągnięciu roztwór jest idealnie klarowny (w końcu sie nauczylam), a poszłam się wykąpać i już syf. Ktoś mi to wyjasni?
Pompka jest nowa. Bardzo rzadko używam drugi raz tego samego sprzętu.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.