Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 95 / 6 / 0
Ile majki oralnie starczy na dobrą fazę (może być nawet lekki nodding) dla kogoś kto ma ZEROWĄ tolerke na opio?
  • 712 / 83 / 2
Majka + GBL? jak to połączenie wygląda? Czy lepiej tradycyjnie benzo? bo w sumie ciągle benzo biorę bo schodzę z dawek klona jestem już na 0,75mg + 10mg diazepamu, ale ten diazepam niedługo odłoże i zostanie ten klon
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 32 / 0
G i z majką to wygląda na szybkie zaśnięcie. Nie wydaje sie zeby była jakaś synergia. Benzo prawdopodobnie lepsze.
  • 2975 / 256 / 0
13 czerwca 2018Codeine Fanatyk pisze:
Pytanie czysto teoretyczne mam 3 AMP relanium i 1 AMP 1mg klona co się najlepiej zmiksuje z 200-300 mg Majki klon czy rolka czy mix3?;p
Majka + rolka w szkle = :heart: Najlepiej dwie, czyli 10mg. Tylko uważaj na oddech, bo może mocno wzmocnić sedację. Zależy od tego jaką masz tolerkę na jedno i drugie.
Trochę informacji o Neuralinku, czyli "czipowaniu" ludzi: https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?p=3850696#p3850696
Ważniejsze niż "Zanim weźmiesz jakikolwiek opioid zastanów się 150 razy".
  • 917 / 235 / 0
13 czerwca 2018Codeine Fanatyk pisze:
Pytanie czysto teoretyczne mam 3 AMP relanium i 1 AMP 1mg klona co się najlepiej zmiksuje z 200-300 mg Majki klon czy rolka czy mix3?;p
Podpowiedział by mi ktoś gdzie najłatwiej i najszybciej zdobyć bezet?
Oczywiście ze rolka z majką,jak nie masz tolerki na benzo to relanium będzie lepszym wyjściem niż klon, rolka w szkle ma nawet fajne wejscie. Bezet najłatwiej w internetach poszukaj na olx,czasami można trafić.
  • 8103 / 914 / 0
14 czerwca 2018Soviet pisze:
Ile majki oralnie starczy na dobrą fazę
Celuj w 15 mg - 25 mg p.o - faza bedzie dobra a moze i nodding zlapiesz. :*)
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 196 / 5 / 0
Takie dawki to iv bez tolerki, oralnie przyswaja sie ok 30%, tak wiec na gruba pizde bez tolerki proponuje 60-80mg
  • 1931 / 318 / 0
szukambucha ma w tej kwestii absolutną rację
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 712 / 83 / 2
Ja bym sugerował conajmniej 100mg. Ja zjadłem kiedyś ponad5 napewno różowych sevredoli nie wiem ile dokładnie i nic mi sie nie działo w zasadzie. Poza ciepłymi śmiesznymi prądami.
Uwaga! Użytkownik kofel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2116 / 631 / 0
Zawsze może dorzucić, odrzucić - no ciężej. Istnieją też osoby nadwrażliwe na morfinę, o czym należy pamiętać, ja niestety nie należę do grona tych (nie)szczęśników. ;-)

Dalej jestem zdania, że jak ktoś już decyduje się na morfinę rekreacyjnie (nie dostaje jej np. na bóle przebijające w leczeniu chorób terminalnych w zestawie z plastrami) to zostaje mi właściwie tylko i.v., gdzie dawkę b. łatwo obliczyć... No, wliczając sobie straty przy przerabianiu jak ktoś robi to po raz pierwszy, drugi, trzeci.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.